Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők feltudják dolgozni a...

A szülők feltudják dolgozni a gyerekük öngyilkosságát, vagy egész életükben ott marad a seb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Rövid távon lehet, hogy rossz de hosszabb távon jót teszünk mert így a szülőknek nem kell a sikertelenségeinket látniuk a továbbiakban.
2012. jún. 11. 21:06
 12/29 anonim ***** válasza:
46%
Mert ha beszélgetek megoldódnak a problémák :D
2012. jún. 11. 21:07
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Az egész élet rövidtáv? A sikertelenségek pedig pillanatnyi dolgok. Egyszer lent, egyszer fent. És igen, mások, akikekkel beszélsz, segíthetnek más szemszögből látni a problémáidat, és megoldást keresni.
2012. jún. 11. 21:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosság soha nem megoldás. Tudjátok milyen szerencsések vagytok? Kétlem! Tudjátok, hogy mennyi afrikai szegény cserélne veletek, hogy élhesse a ti "szerencsétlen" életeteket? Ez nem természetes szelekció, hanem hülyeség! Nektek kell megpróbálni változtatni az életeteken, nem hiszem, hogy van olyan tragédia, amin lehetne. Én 13 éves korom óta mozgássérült vagyok, de soha nem gondoltam az öngyilkosságra. Ti meg egészséges életeteket eldobnátok? Azt mondom, hogy hülyék vagytok! Ébredjetek már fel!
2012. jún. 11. 21:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Nekem meg genetikai betegségem van, psoriasis. Havi 250 ezerbe kerül az államnak hogy tünetmentes legyek. Vajon mennyire vagyok a társadalom hasznos tagja szerinted?
2012. jún. 11. 21:18
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
psoriasis az pikkelysömör, ugye?
2012. jún. 11. 21:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A volt osztálytársamnak is volt pikkelysömöre, nehéz családi körülmények között élt, édesanyját elvesztette. Ő főiskolát végzett, dolgozik, s éli az életét.
2012. jún. 11. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Igen pikkelysömör csak utálom ezt a szót, engem se nagyon zavarna ha nem "kiemelten súlyos" besorolásom lenne.
2012. jún. 11. 21:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolsó, nem vagy kevesebb senkinél azért mert van egy betegséged... Sőt, ha felvállalod igy az életed akkor sokkal erősebb vagy mint bármelyikünk.. Fontos, hogy elfogadd önmagad. Hiszem, hogy szüleid úgy szeretnek amilyen vagy és barátaid is. És inkább egy ilyen beteg kerüljön 25o-ezerbe egy hónapba mint a drogosok vagy alkoholisták. Teljes ember vagy és nem éri meg eldobnod az életed. Mindenkinek van keresztje az életben, és igen segithetünk egymás keresztjének az enyhitésében. Vannak jó pszichológusok, és az öngyilkosság nem válasz semmire. Ha brmiben segithetek, irj privit!

Bocs az offért...

Szerintem sem gyógyul be soha egy szülőnek a seb, ha a gyereke öngyilkos lett. Az én édesanyám elvesztette egyik gyerekét, nem öngyilkosság útján, mégis most 28 év elteltével is felszakad a sebe ha szóba kerül a kislánya...

2012. jún. 11. 22:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.

Attól, hogy van egy ilyen betegséged, sokkal értékesebb ember válhat belőled, mint sok olyannak, akinek egész életében semmi baja nem volt!

2012. jún. 11. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!