Összeköltöznél a barátnőddel és a testvérével?
A helyzet a következő: én (22 F) Hódmezővásárhelyen lakom a szüleimmel, a barátnőm (20 L) Kiskunfélegyházán lakik az anyukájával. Mindketten Szegeden járunk egyetemre. Itt találtunk a nyárra szakmai gyakorlatot. Én bejárós voltam, a barátnőm koliban lakott, de július-augusztusban nem lakhat a koliban. Én arra gondoltam, lakjunk két hónapig albérletben, meg van rá az anyagi keret, én biztosítanám. Barátnőm viszont azt javasolta, hogy a Szegeden lakó egyedülálló testvéréhez (30 F) költözzünk, elég nagy albérletben lakik, lenne külön szobánk. Így tényleg sokkal kisebb lenne a költség, de én elég kellemetlenül érezném magam, hadd ne soroljam miért. Igazából a barátnőm is jobban szeretné, ha csak ketten laknánk, de úgy érzem anyukája és a testvére teledumálták a fejét, hogy jobb lesz ha a testvérénél laknánk.
1., Szerintetek is jobb lenne a testvérénél lakni albérlet helyett?
2., Ha nem, hogyan próbálnátok meggyzőni, hogy inkább albérletben lakjunk?
Ha csak 2 honaprol van szo, akkor inkabba a teso. Mar csak a penz miatt is. Gondolom van annak mas heye is.
Ha viszont hosszu tavra gondolkodtok, akkor persze inkabb külön, kettesben erdemes.
Lakva ismerszik meg az ember. A tesonal kicsit mint ha vendeg lennel. Ha viszont ketten vagytok jobban egymasra vagytok utalva. Jobban elö jönnek azok a szokasok amik eddig "rejtve" voltak illemböl.
Ha van rá megfelelő anyagi keret nyilván jobb lenne albérletben lakni,mint a tesójánál.
Mond meg neki szépen,hogy kipróbáljátok,legalább megtudjátok milyen hosszabb távon együtt lenni,ezt a későbbiekben sem árt tudni,ha nem érzitek jól magatokat eljöttök és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!