Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki egyke itt? Örültök ennek?

Ki egyke itt? Örültök ennek?

Figyelt kérdés
Jelent valami hátrányt,vagy örültök neki,hogy nincs testvéretek? Szeretnétek inkább mégis testvért? Nyugodtan leírhatjátok minden gondolatotokat:)
2009. júl. 3. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én iker vagyok, soha nem gondoltam, hogy jó lenne egyedül, fel sem merült bennem ez a kérdés. Amikor megszültem a lányom biztosan állítottam, hogy nekem több gyerekem nem lesz, de mindenki mondta, hogy várjak, testvér kell. A második megszületése után már biztos vagyok benne, hogy a testvér nagyon jó dolog. A lányom egyik nap egyedül ment ki játszani, miközben a tesója aludt. Csak ült a homokozó szélén, nézett erre-arra, leszegte a fejét és kezében egy fűszállal játszott, akkor éppen arra gondoltam, hogy milyen jó neki, hogy van egy testvére...remélem lesz kettő is:)

2009. júl. 3. 15:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Én 12 vagyok van egy 5 éves öcsém

De valahogy jobb lenne egyedül néha vagy hárman

2009. júl. 3. 15:24
 13/20 anonim válasza:
Én egyke vagyok. Az összes barátomnak van tesója, de én örülök annak, hogy egyke vagyok.
2009. júl. 3. 16:15
 14/20 anonim ***** válasza:
az egyik legjobb barátunk egyke. Olyan más az élete. egyértelmű neki, hogy neki mindenből egy egész jár, csak Ő van és kész. De ettől nem nagyképű vagy ilyenek, csak más. soha nem is vágyott tesóra állítólag. Nekem van tesóm, régen állandóan nyírtuk egymást és néha jobb lett volna egyedül játszani kicsit. De most már, hogy felnőttünk annyira örülök, hogy van. Minden régi ellenkezést, problémát félretéve nagyon ragaszkoduk egymáshoz és imádjuk egymást.
2009. júl. 3. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:

én félig vagyok egyke..ez úgy lehetséges hogy a szüleim elváltak és a nővérem apumnál alakik..

deh mellette van 2 haverom akiket nagyon szeretek az egyik 22 és a Bátyámnak hivom a másik 12 és az Öcsémnek :D..hármasba jol elvagyunk + van egy 23 éves srác akit szintén imááádok..:D

az igazi nnővéremmel vagy nyirjuk egymást vagy ha 5 percre találkozunk akkor szeretjük egymást..deha 5 percnél többet vagyunk eggyütt:D

2009. júl. 4. 01:56
 16/20 anonim ***** válasza:

17 éves egyke lány vagyok, és nem örülök neki. Úgy gondolom, hogy egy testvértől sokat tanulhatnék (osztozkodás, felelősség stb), és sajnálom, hogy ebben nem lehet részem. A szüleim már idősek az újabb gyerekhez, nem is akartak rajtam kívül. Nemrég azon gondolkoztam, hogy az ember kire számíthat igazán, ha félresiklik az élete, vagy nagy bajba kerül, és arra jutottam, hogy teljesen csak a családjára. Ha lenne testvérem, akkor az plusz egy biztos pont lenne, hiszen a testvéri kötelék szerintem nagyon fontos.

Az egyetlen jó dolog talán az, hogy így, egyedül nem kell senkivel osztozkodnom, és így a szüleimnek is több pénzük jut rám, de erről szívesen lemondanék egy testvérért cserébe.

2009. júl. 5. 12:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mintha én írtam volna..:) Egyébként én is 17 éves vagyok,még ez is stimmel:D
2009. júl. 5. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha egyke lennék. Az én testvérem nagyon idegesítő, mindig beszól a semmiért, rengeteget káromkodik, ha szólok neki valamit, hogy nem kéne, rögtön elkezd b*zizni, legszívesebben kilógatnám az ablakon az emeletről, kikötözném a kezeit és tőből levágnám széépen laassan.
2009. júl. 20. 01:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy egyke vagyok. :) Amúgy meg én valahogy jobban szeretek a felnőtt/öregebb korosztállyal lenni. Nem tudom miért van ez.
2011. jún. 11. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Én egyke vagyok és egyáltalán nem bánom, hogy így van. Sosem vágytam testvérre, mindig egyedül ereztem jól magam.
2011. okt. 23. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!