Ki egyke itt? Örültök ennek?
Szia!
Én iker vagyok, soha nem gondoltam, hogy jó lenne egyedül, fel sem merült bennem ez a kérdés. Amikor megszültem a lányom biztosan állítottam, hogy nekem több gyerekem nem lesz, de mindenki mondta, hogy várjak, testvér kell. A második megszületése után már biztos vagyok benne, hogy a testvér nagyon jó dolog. A lányom egyik nap egyedül ment ki játszani, miközben a tesója aludt. Csak ült a homokozó szélén, nézett erre-arra, leszegte a fejét és kezében egy fűszállal játszott, akkor éppen arra gondoltam, hogy milyen jó neki, hogy van egy testvére...remélem lesz kettő is:)
Én 12 vagyok van egy 5 éves öcsém
De valahogy jobb lenne egyedül néha vagy hárman
én félig vagyok egyke..ez úgy lehetséges hogy a szüleim elváltak és a nővérem apumnál alakik..
deh mellette van 2 haverom akiket nagyon szeretek az egyik 22 és a Bátyámnak hivom a másik 12 és az Öcsémnek :D..hármasba jol elvagyunk + van egy 23 éves srác akit szintén imááádok..:D
az igazi nnővéremmel vagy nyirjuk egymást vagy ha 5 percre találkozunk akkor szeretjük egymást..deha 5 percnél többet vagyunk eggyütt:D
17 éves egyke lány vagyok, és nem örülök neki. Úgy gondolom, hogy egy testvértől sokat tanulhatnék (osztozkodás, felelősség stb), és sajnálom, hogy ebben nem lehet részem. A szüleim már idősek az újabb gyerekhez, nem is akartak rajtam kívül. Nemrég azon gondolkoztam, hogy az ember kire számíthat igazán, ha félresiklik az élete, vagy nagy bajba kerül, és arra jutottam, hogy teljesen csak a családjára. Ha lenne testvérem, akkor az plusz egy biztos pont lenne, hiszen a testvéri kötelék szerintem nagyon fontos.
Az egyetlen jó dolog talán az, hogy így, egyedül nem kell senkivel osztozkodnom, és így a szüleimnek is több pénzük jut rám, de erről szívesen lemondanék egy testvérért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!