Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki egyke itt? Örültök ennek?

Ki egyke itt? Örültök ennek?

Figyelt kérdés
Jelent valami hátrányt,vagy örültök neki,hogy nincs testvéretek? Szeretnétek inkább mégis testvért? Nyugodtan leírhatjátok minden gondolatotokat:)
2009. júl. 3. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

A lanyom, aki 12 eves! Nagyon szeretne tersokat de en meg hezitalok :))

32/n

2009. júl. 3. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
én egyke vagyok, és két igazán jó barátnőm volt eddig, ők is egykék, szóval nekem ez volt sokáig a 'természetes', de mostanában kezdek rájönni (18 évesen), hogy mégiscsak jó dolog az, ha valakinek van egy testvére, mert megismertem 3 testvért (a fiúk ikrek és van egy nővérük), ők felnőttek már, de olyan jó rájuk nézni, úgy szeretik egymást és számíthatnak egymásra és én ezt sose fogom átélni :(
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
*tesokat
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
fura én pont fordítva vagyok ezzel. Testvérem van, de gyerekként mindig vágytam az egykeségre. Nem szért mintha nem akartam volna osztozkodni, hanem mert nem lehettem egyedül. Ma is vágyom rá hogy egyedül legyek. Bár a lányomnak terveztem testvért valószínűleg egyke lesz.
2009. júl. 3. 14:49
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Én egyke vagyok. Különösképpen nem hiányzik a testvér....
2009. júl. 3. 14:50
 6/20 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Szerintem akarj neki testvért:) Én is egyke vagyok, utálom,hogy nincs testvérem, csak szülők, unatkozom,nem a saját korosztályommal vagyok a legtöbbet, nehezebben alakítok ki kapcsolatokat,félénk vagyok stb..:S Nagyon örülnék pl. egy bátyusnak,vagy akár egy kistestvérnek is.. Én ezt tanácsolom,de természetesen szíved joga eldönteni!:)
2009. júl. 3. 14:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Apának nincs testvére és sajnálja. Ő nagyon szeretett volna. Tényleg rossz lehet egyedül játszani, + a tesók között azért mégiscsak más a kapcsolat, mint a szülők között. Nekem van 2 tesóm, de sokszor mondtam azt, hogy milyen jó az egykéknek. Mostmár nem gondolom így. Lehet vannak veszekedések, de azért én nem bírnám nélkülük.
2009. júl. 3. 14:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok

Meg meggondolom mindenkepp, csak valahogy felek a szulestol. Nagyon szornyu volt a lanyommal, mind a terhesseg mind a szules :((

Pedig szeretnek meg egyet , lehet orokbe fogadunk :))

2009. júl. 3. 14:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyke vagyok, régebben szerettem volna testvért de mostmár nem. A körülmények sem adottak, mert szüleim elváltak és egyiküknek sincs párja. De jó nézni azokat az osztálytársaimat ahol többen vannak testvérek. Az biztos hogy én 2 v 3 gyereket szeretnék :D Szeretem ha nyüzsgés van kötülöttem :D
2009. júl. 3. 14:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
hát én megőrülnék ha nem lennének tesóim:S egy testvér az mindig ott van neked míg egy barát akármikor cserbenhagyhat...persze vannak rossz testvérek is de nekem hálistennek jó a kapcsolatom velük akármikor felhivhatom ha baj van, tudunk egymásról mindent stb...
2009. júl. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!