Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá? Ha a...

Mit szólnátok hozzá? Ha a volt férjed szülei sohasem köszöntenék fel a közös gyereketeket?

Figyelt kérdés
Sem szülinap sem névnap se karácsony semmi.Nagyon jól élnek tehát nem is a pénz az akadály.Az ex férjem meg hallgat meg sem kérdezi az apját erről A lányom elmondása szerint azért mert fél hogy az apja megharagszik.
2012. jún. 10. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Engem se köszöntenek fel már gyerekkorom óta. A szüleim elváltak és apám is eltűnt. És nem gondolom, hogy egy kisgyereknek kellett volna keresnie őket, hogy ugyan szeressék már. Viszont az életben nem tekintem őket nagyszülőknek, ha egyszer meghalnak, egy könnycseppet nem fogok ejteni értük. Apámat anyu ellen hangolták, kőgazdagok, de egy képeslapot nem küldtek volna soha.

Az ilyenek nem érdemlik meg azt, hogy foglalkozzanak velük.

2012. jún. 10. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Vannak olyan emberek, nagyszülők, akik a válás után a volt feleséggel,az unokákat is elfelejtik. Nem tartom szép dolognak, de mindjárt jobb, mint a képmutatás. Én sose szerettem, ha valaki csak illemből, vagy szokásból vett nekem ajándékot.

Ha szeretünk valakit, akkor nem kell ahhoz születésnap, hogy egy tábla csokit is adjunk neki.

Ha meg nem szívesen foglalkoznak az unokákkal, akkor sajnos nem tudsz mit tenni.

2012. jún. 10. 13:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az ex viselkedése esik rosszul.A másik két lányát elhalmozzák mindennel.Miért nem áll ki a 3.lánya mellett.Senki nem mondta hogy nem látogatja őket.És azt sem mondtam hogy elvárjuk a zsét.
2012. jún. 10. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem is tudtam, hogy bárkit kötelező felköszönteni.

Viszont ha van 3 gyerek és csak az egyiknek tojnak a fejére, ott valami nem stimmel. Nem a gyereknek, hanem a volt férjednek, de ha ő nem meri, akkor neked kellene rákérdezned. Nem arra, hogy miért nem köszöntik fel, hanem arra, hogy csak őt miért nem? Vagy inkább eleve azt kérdezném, hogy mi a problémájuk vele?

2012. jún. 10. 14:20
 15/15 A kérdező kommentje:
utolsónak.te érteted meg a lényeget.
2012. jún. 11. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!