Egy időben lesz a barátnőm és az öcsém ballagása. Melyikre ne menjek el?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 23:31
31/43 A kérdező kommentje:
Középiskolai ballagás lesz. Nemtudom, hogy jött ide az általános iskola.
2012. jún. 10. 15:41
32/43 anonim válasza:
Úgy, hogy a középiskolások április végén ballagnak, nem júniusban.
33/43 A kérdező kommentje:
Kiírhattam volna 10 hónap múlva is, de előre el akarom dönteni.
2012. jún. 10. 22:57
34/43 anonim válasza:
Ja, hogy jövőre lesz? Na addig még túl kell élnünk egy világvégét és sok mást is. Addig annyi minden történik, h sztem még ne ezen aggódj.
35/43 anonim válasza:
Addigra lehet más barátnőd is :)
36/43 anonim válasza:
35-ös! Én épp nem akartam ilyen durván fogalmazni, mert a szerelem 'nagy úr' és nem akartam így megbántani :)
34es vagyok :)
37/43 anonim válasza:
Öcsédről is kiderülhet addig, hogy nem a vér szerinti testvéred.
38/43 anonim válasza:
jövőre lesz??????????? még nem is biztos, hogy egy napon lesz, addig még változik. Ha még mindig együtt lesztek a barátnődére...ha már nem, könnyű a döntés
39/43 anonim válasza:
Honnan tudtad júniusban, hogy jövőre egy időpontban lesz a két ballagás? Ha tényleg egy napon lesz, majd előtte eldöntöd, addig ne idegeskedj :)
40/43 anonim válasza:
Te sem vagy 100-as,majd legalább írd meg melyikre mentél végül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!