Egy időben lesz a barátnőm és az öcsém ballagása. Melyikre ne menjek el?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 23:31
11/43 anonim válasza:
Mármint a barátnődére NE menj el!
13/43 anonim válasza:
az öcsédére, mert jobban megérti, a barátnőd lehet megsértődne
14/43 anonim válasza:
Kérdezd meg őket,melyikük nem bánná ha nem mennél.Én nem értem rá nővérem szalagavatójakor.Megértette,és nem haragudott.Később úgy hozta a sors,hogy az enyémkor ő külföldön tartózkodott,tehát ő sem jött el az enyémre :D
Amúgy a te helyzetedben az öcsédére mennék el.
15/43 anonim válasza:
Az öcséd az életed végéig a tesód marad, a csajod csak ideig óráig. Én az öcsémet választanám.
16/43 anonim válasza:
És ha a barátnő megsértődik,akkor mi van?!
Majd ha felnő,akkor meg fogja érteni...jól mondta az előző...az öcséd mindig az öcséd marad.
17/43 anonim válasza:
gondolom lesz utánuk egy kisebb összejövetel a családdal. a barátnőd ballagására elmész, utána az öcséd összejövetelére. ha mégsem lesz ilyen összejövetel, akk a barátnődére menj. valóban vacak érzés lesz neki, h az összes oszt. társának ott van a párja, csak neki nem.
18/43 anonim válasza:
egyébként pont az öccsének kellene megértenie hogy a barátnőjére kell elmennie ha komolyan gondolja
20/43 anonim válasza:
mindenki az öcsédet mondja, mert ez ilyen berögzött dolog, hogy a család mindenek előtt, de, attól függ, mennyire vagy jóban az öcséddel? mennyire fogja értékelni h ott vagy? valszeg le se fogja sz.rni.
barátnőd ellenben lehet h örülni fog neked.
csak azért, mert a családod, még nem kell mindent feladni értük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!