Ez olyan furcsa nekem. Ismertek a környezetetekben ilyet?
az a helyzet, hogy 20 éves vagyok, a szüleim pedig mindketten 35 évesek. 15 évesen hoztak engem össze, akárhol ha említem hát senki nem hiszi el, aztán mikor meglátják őket akkor sem hiszik el, hogy ők a szüleim. sokszor ciki anyának és apának hívni őket. minden barátom tegezi őket, és a szüleim az összes osztálytársam szüleit magázzák :( na mindegy nem is ez a lényeg, hanem hogy sokszor úgy érzem, hogy nagyon el vagyok engedve, cigizek, gyakran bulizok, van hogy lógok, és még egy icipici letolást sem kapok, ez lehet azért van mert még ők is buliznak, mert végül is nagyon fiatalok, ez érthető is, talán most kellene rajtam dolgozniuk :)
na de van előnye is, mert anya a legjobb barátnőm, és tényleg még soha sem volt olyan dolog, amit nem mondhattam volna el neki, vagy féltem volna elmondani, és mindig mindenben mellettem van :)
hmm:( nagyon sajnálom. igen ez általában így van,
szerintem a szüleim még a dédunokákat is bőven láthatják felnőni, legalábbis remélem, hogy nagyon sokáig velem lesznek :)
büszke vagyok én rájuk, nagyon is.
nem sok ember mondhatja el hogy ilyen fiatalos szüleik vannak, és tényleg a társaim és partnereim mindenben.
imádom őket :)
Legyél is büszke rájuk,ha úgy érzed tisztelheted,szerhetheted őket és ők viszontszeretnek.A korukkal meg ne törődj!
Bárcsak én elmondhatnám anyámról, hogy ő a legjobb barátnőm.Semmit nem mondhatok el neki és nagyon idős...Mindig fiatalos,modern felfogású szülőket szerettem volna:(
De aranyosak lehetnek a szüleid! :) Biztos fura, de amúgy meg irigyellek is, hogy ilyen fiatal és fiatalos szüleid vannak. Pont az jutott eszembe, hogy igazán becsülendő az, hogy ha már útban voltál, vállaltak, felneveltek, és még együtt is vannak... Gondolj bele, ez azért nagy ritkaság, hogy ennyire fiatalon jönnek össze a szülők, ráadásul még jön a baba is, és együtt maradnak továbbra is.
Az is tök jó, hogy anyud a legjobb barátnőd (bár én is ilyen viszonyban lennék vele).
Nem nagyon ismerek olyat, akinek ilyen fiatal szülei voltak. Illetve most eszembe, rövid ideig jártam egy pasival, ő akkor volt 31, és a szülei 50 évesek voltak. Na, arra is rácsodálkoztam.
Minden jót Neked és a szüleidnek, Kérdező!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!