Hogy tolerálnátok, hogy a férjetek/barátotok minden nap elmenne a kocsmába a cimboráihoz?
Figyelt kérdés
Ismerősöm minden nap megiszik 1-2 feles pálinkát meg pár pohár fröccsöt, de emellett soha nem agresszív, rendesen dolgozik, a családja szerint sincs ebben kivetnivaló, hogy elmegy minden nap.2012. jún. 8. 07:31
11/17 anonim válasza:
Ismerősöd ne vállaljon gyereket.10.
12/17 anonim válasza:
5/11 Őszintén sajnállak...
... hogy elkényeztetted a férjedet, és így jártál.
13/17 anonim válasza:
Sehogy. Nem bírom ha valaki alkoholt fogyaszt.
Le lehet érte pontozni, lesz*rom.
14/17 anonim válasza:
nem tolerálnám. De ez az én véleményem. Egyrészt sok pénz, másrészt meg inkább igyon meg egy sört a vacsorához, de nem mászkáljon kocsmába, mert előbb-utóbb az 1-2 felesből ott több lesz.
Ha a családja ezt elfogadja, az az ő dolga. Mindenki mást enged meg magának egy kapcsolatban.
15/17 anonim válasza:
sehogy nem tolerálnám. az, hogy ha havonta 1x valaki beugrik meginni 1-2 sört a haverjaival, teljesen elfogadható. de a napi szintű alkoholizálás már semmiféleképpen sem!
16/17 anonim válasza:
Nem tolerálnám. Ha jobban érzi magát ott mint otthon, akkor már nagy a baj. Nálunk semmi ilyen nincs, de a gyerekkorom arról szólt hogy apuért mentem a kocsmába hogy jöjjön haza. HÁt nem sírom vissza. Nincs tolerancia erre az esetre nálam. De ha a feleség ott ezt jól bírja, akkkor semmi gond, ő dolga. tök mindegy mi mit mondunk, ő életük.
17/17 anonim válasza:
mi is majdnem minden nap mentünk munka után, mert külföldön lakunk és egy helyen gyűltek az európaiak. csak 1-2 sörre, néha nem sör hanem üdítő vagy tea, de a lényeg, hogy szinte mindennap megálltunk ott egy órára. nekem nem volt gáz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!