Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek már volt ilyen?

Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
Velem az utóbbi pár héten elég sokan kiabáltak,anyám is,apám is rajtam vezette le a feszültséget,sőt,még a nagymamám is elmondott egyszer engem mindennek.Voltam már hülye faß,idióta hülye faß és barom is.Meg még sok más csúnya szó.Szóval minden rajtam csattant.Eddig volt életkedvem,ma viszont már nincs.Pedig mindig jó kedvem szokott lenni,de ez ma reggel valamiért elmúlt és elég ijesztő.Régen akkor volt ez,amikor olyan helyen dolgoztam,ahol a biztonsági őr szerepét játszottam hosstesként(megalázó és egyben erős idegzetet követelő feladat).Amikor onnan eljöttem,ugyanilyen hangulattal ébredtem.Ott elég sok idióta támadt nekem és besokalltam.Most nagyon bosszant,hogy ugyanolyan állapotba kerültem,mint akkor mások hülyesége miatt.Ja és elköltözni nem tudok.Még.És általában ez megy.Ezért olyan ijesztő ez az egész.:(

2012. jún. 7. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel, én a férjemtõl kapok minden ronda szót. Elvette már az életkedvemet, a mosolyt az arcomról stb.
2012. jún. 7. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Kedves utolsó, mér mész hozzá olyan emberhez aki üvöltözik veled és szid?
2012. jún. 7. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:

"Most nagyon bosszant,hogy ugyanolyan állapotba kerültem,mint akkor mások hülyesége miatt."

Mások hülyesége, így semmi okod, hogy rossz kedved legyen tőle. Most komolyan, ha elszidlak most így hirtelen mindennek, akkor magadra veszed? Úgy érzed igazam van? Annak tartod magad aminek elmondtak? Nem? Akkor minek foglalkozol vele?

2012. jún. 7. 19:43
 4/12 A kérdező kommentje:
3 Tudom,hogy nem igaz,amit rólam mondanak.De hogyha folyamatosan csak a rosszat kapom,az egy idő után belémivódik.Azért vagyok dühös,mert így kárt tesznek bennem.Pedig nem én tehetek róla,hogy elcigizték a pénzt.És nem akarok miattuk idegbeteg és depressziós lenni.
2012. jún. 7. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Figyi én minden oldalról ezt kapom már évek óta, szarabbnál szarabb helyeken kötök ki bagóért, ahol magamnál fokozatokkal nagyobb senkiháziak osztanak ki alaptalanul, én sose voltam az a típus aki jólnevelten hallgatja a lekúrásokat, már csak ezért se voltam a szimpatikus alkalmazott alaptípusa, mert mindig is csak szánakozni tudtam ezeken a senkiházi trógereken, mert tisztában vagyok vele mennyit érek, és milyen ember vagyok, és ez az ami számít, te is légy tisztában magaddal, a familiám meg közel se volt sose az a mintafamilia ahova az ember szívesen fordult segítségért, folyamatosan megvolt a megkülönböztetés a családtagok között, de aza helyzet engem már ez se érdekel jó ideje, sose éreztem magam közülük valónak, engem csak egy érdekel, hogy végre összehozzam a magam boldogulását, és megtaláljam azt aki mellett békében vénülhetek meg, de legalábbis römet hoz a napjaimba. Aztán hogy az ilyen rongy alakok mit mondanak vagy mit gondolnak rólam már mellékes.

Különben ha még objektíven mondanák a nemtetszésüket azt mondom meghallgatom mert lehet hogy egyszer a javamra válik, de az a helyzet hogy ilyen szinte sose volt, ami okosságot kitaláltam mind magamtól vagy idegen forrásból jött.

2012. jún. 7. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:

"Különben ha még objektíven mondanák a nemtetszésüket azt mondom meghallgatom mert lehet hogy egyszer a javamra válik, de az a helyzet hogy ilyen szinte sose volt, ami okosságot kitaláltam mind magamtól vagy idegen forrásból jött."

Na,ugyanezt elmondhatom én is.Már megszoktam,hogy ilyen a családom,de ha legalább lenne valami menedék,pl barátok,pár,az ne lenne hátrány.

2012. jún. 7. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Pedig más megoldás nincs, mint figyelmen kívül hagyni. Ha nagyon vészes, én kiakasztanám őket azzal, hogy pl. megköszönöm, hogy elmondta a véleményét. Vagy megköszönném és elmondanám, hogy szerintem ő okos és szép és.... Ha mást nem is érnék el vele, biztos érdekes fejet vágna az illető, ugyanis erre azt hiszem egyáltalán nem számít. :)

Olvasd el ezt: Louise L. Hay - Éld az életed

2012. jún. 7. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Héány éves vagy és egyáltalán napközben mit csinálsz? Minél többet mással vagy elfoglalva annál kevesebbet forogsz a megszokott környezetedben. Amúgy is csak azt tudom javasolni h a magad karrierjének az építésével legyél elfoglalva, a németre hasalj rá, és ahogy tudsz lépj le.

Amúgy is már lassan csak ezzel a nyelvvel lehet boldogulni itthon is, gyarmat lettünk, csak a jó oldalát nem érezzük....

2012. jún. 7. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
elég szomorú, hogy a család tagok igy beszélgetnek egymással, és azt mondják, hogy milyenek a fiatalok. a válasz:olyanok amilyeneket a "felnöttektől" látnak.én megkérdezném a családtagokat tudják-e mi az, hogy empátia? mit tennének ha velük beszélnének ilyen megalázo gusztustalan emberhez méltatlan módon? hiába minden a társadalom azért jutott ide ha elfogadják ha nem mert minden ami erkölcsileg szép azt bekellett feketiteni a modernizálodás gondolatával, meg az emancipácioval, "egyenjogusággal" azok a szülök akik a gyermeküket- akik különben isten ajándéka -igy bánnak hogyan számolnak el az ajándékkal ha számadásra kerülnek?
2012. jún. 7. 23:30
 10/12 A kérdező kommentje:

7 Persze,taktikázni kell...de ez már milyen dolog családban?:OEzen még mindig képes vagyok meglepődni,pedig tényleg ezt kéne tennem.Csak akkor pihenés egyenlő a nullával.Mármint a lelki pihenés.Elvileg a család lenne a menedék és a külvilágban kéne sakkozni.

8 Építem a karrierem,csak nem mindegy,milyen idegállapotban.Hogyha nem húznak fel,akkor valahogy jobban tudok koncentrálni a tanulásra is.

9 Ebben van valami.

2012. jún. 8. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!