Veletek már volt ilyen?
"Most nagyon bosszant,hogy ugyanolyan állapotba kerültem,mint akkor mások hülyesége miatt."
Mások hülyesége, így semmi okod, hogy rossz kedved legyen tőle. Most komolyan, ha elszidlak most így hirtelen mindennek, akkor magadra veszed? Úgy érzed igazam van? Annak tartod magad aminek elmondtak? Nem? Akkor minek foglalkozol vele?
Figyi én minden oldalról ezt kapom már évek óta, szarabbnál szarabb helyeken kötök ki bagóért, ahol magamnál fokozatokkal nagyobb senkiháziak osztanak ki alaptalanul, én sose voltam az a típus aki jólnevelten hallgatja a lekúrásokat, már csak ezért se voltam a szimpatikus alkalmazott alaptípusa, mert mindig is csak szánakozni tudtam ezeken a senkiházi trógereken, mert tisztában vagyok vele mennyit érek, és milyen ember vagyok, és ez az ami számít, te is légy tisztában magaddal, a familiám meg közel se volt sose az a mintafamilia ahova az ember szívesen fordult segítségért, folyamatosan megvolt a megkülönböztetés a családtagok között, de aza helyzet engem már ez se érdekel jó ideje, sose éreztem magam közülük valónak, engem csak egy érdekel, hogy végre összehozzam a magam boldogulását, és megtaláljam azt aki mellett békében vénülhetek meg, de legalábbis römet hoz a napjaimba. Aztán hogy az ilyen rongy alakok mit mondanak vagy mit gondolnak rólam már mellékes.
Különben ha még objektíven mondanák a nemtetszésüket azt mondom meghallgatom mert lehet hogy egyszer a javamra válik, de az a helyzet hogy ilyen szinte sose volt, ami okosságot kitaláltam mind magamtól vagy idegen forrásból jött.
"Különben ha még objektíven mondanák a nemtetszésüket azt mondom meghallgatom mert lehet hogy egyszer a javamra válik, de az a helyzet hogy ilyen szinte sose volt, ami okosságot kitaláltam mind magamtól vagy idegen forrásból jött."
Na,ugyanezt elmondhatom én is.Már megszoktam,hogy ilyen a családom,de ha legalább lenne valami menedék,pl barátok,pár,az ne lenne hátrány.
Pedig más megoldás nincs, mint figyelmen kívül hagyni. Ha nagyon vészes, én kiakasztanám őket azzal, hogy pl. megköszönöm, hogy elmondta a véleményét. Vagy megköszönném és elmondanám, hogy szerintem ő okos és szép és.... Ha mást nem is érnék el vele, biztos érdekes fejet vágna az illető, ugyanis erre azt hiszem egyáltalán nem számít. :)
Olvasd el ezt: Louise L. Hay - Éld az életed
Héány éves vagy és egyáltalán napközben mit csinálsz? Minél többet mással vagy elfoglalva annál kevesebbet forogsz a megszokott környezetedben. Amúgy is csak azt tudom javasolni h a magad karrierjének az építésével legyél elfoglalva, a németre hasalj rá, és ahogy tudsz lépj le.
Amúgy is már lassan csak ezzel a nyelvvel lehet boldogulni itthon is, gyarmat lettünk, csak a jó oldalát nem érezzük....
7 Persze,taktikázni kell...de ez már milyen dolog családban?:OEzen még mindig képes vagyok meglepődni,pedig tényleg ezt kéne tennem.Csak akkor pihenés egyenlő a nullával.Mármint a lelki pihenés.Elvileg a család lenne a menedék és a külvilágban kéne sakkozni.
8 Építem a karrierem,csak nem mindegy,milyen idegállapotban.Hogyha nem húznak fel,akkor valahogy jobban tudok koncentrálni a tanulásra is.
9 Ebben van valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!