Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek már volt ilyen?

Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
Velem az utóbbi pár héten elég sokan kiabáltak,anyám is,apám is rajtam vezette le a feszültséget,sőt,még a nagymamám is elmondott egyszer engem mindennek.Voltam már hülye faß,idióta hülye faß és barom is.Meg még sok más csúnya szó.Szóval minden rajtam csattant.Eddig volt életkedvem,ma viszont már nincs.Pedig mindig jó kedvem szokott lenni,de ez ma reggel valamiért elmúlt és elég ijesztő.Régen akkor volt ez,amikor olyan helyen dolgoztam,ahol a biztonsági őr szerepét játszottam hosstesként(megalázó és egyben erős idegzetet követelő feladat).Amikor onnan eljöttem,ugyanilyen hangulattal ébredtem.Ott elég sok idióta támadt nekem és besokalltam.Most nagyon bosszant,hogy ugyanolyan állapotba kerültem,mint akkor mások hülyesége miatt.Ja és elköltözni nem tudok.Még.És általában ez megy.Ezért olyan ijesztő ez az egész.:(

2012. jún. 7. 19:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
Járj pszhiológushoz az sokat segít. Hidd el. Én is jártam régen az iskola pszhiológushoz . Igaz más miatt de mind1. Ő olyan kedves volt hozzám meg volt akinek elmondjam a gondjaimat.
2012. jún. 12. 10:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Én már többet nem megyek pszichlógushoz.
2012. jún. 12. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!