Hogy tetszik nektek a Miksa név?

A #9-es leírta amit én is gondolok! :-)
Mikinek nem becézném. Amúgy szerintem azért is jó név, mert önmagában becézősnek hangzik! Olyan kedvesen lehet mondani szerintem! Másfelől pedig egyfajta komolyság is van ugyanezen névben. Szerintem jó! Nem kell, hogy mindenkinek divatneve vagy tucatneve legyen!
Egyébként így a név mögé mindenképp valami pozitív, optimista embert képzelek. Kinézetre eltudom képzelni egy alacsonyabb mackó-típusú emberhez is és egy magas vékonyhoz is, viszont olyan nagyon közepes és átlagos testfelépítésűhöz nem. Aztán ki tudja. Talán az első Miksa akivel szembetalálkozok, az lenne mérvadó, de még nem találkoztam egy Miksával sem!

Nekem kimondottan tetszik. Sisi apja volt Miksa.
Gyönyörű név kisfiúnak és felnőtt férfinek egyaránt!
Add a kicsidnek. :)

nekem is tetszik, tényleg jó kicsinek és nagynak is! Szerintem jó kemény hangzású név, az én kutyámat Grisának hívják :)
Egyébként nekem Maksa Zoli, a híradós humorista jutott az eszembe!! :)))

Nekem szokatlan.
Egyébként az jut eszembe, mintha a Miklóst becéznék:-D

Mert kedves utolsó, szerinted a Miksa nőies hangzású? Hát akkor gratulálok..
Miért kellene elrontani egy igazán erős, különleges férfinevet azzal, hogy Ádám? Egy tucat, hétköznapival...
Nehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!