Hogy tetszik nektek a Miksa név?
Figyelt kérdés
Mi jut először eszetekbe, milyen embert képzeltek a név mögé?Hogyan becéznétek.Légyszi, csak korrekt válaszokat, mindenkit pacsizok.2012. jún. 7. 17:30
1/22 anonim 

válasza:

Miksa volt habsburg és volt cseh.
2/22 anonim 

válasza:

Úgy hogy szegény gyerek kellemetlen éveket fog átélni általánosban ha ilyen nevet visel..
3/22 anonim 

válasza:

Sissy apja volt Miksa. Szerintem jó név. és pont az a legjobb benne, hogy nem lehet becézni. Nekem az ilyenek tetszenek.
4/22 anonim 

válasza:

Dédapám testvére volt Miksa, nekem ez jut a névről eszembe. Úgy tudom, inkább sváboknak adták (mi is azok vagyunk). Nekem semleges, de valóban nem egy tucatnév, és jobban is tetszik,mint mondjuk egy Rikárdó vagy Kárlosz...brr
5/22 A kérdező kommentje:
A Miki és a Sasa becézés hogy tetszik?
2012. jún. 7. 17:53
6/22 Doruss 

válasza:

Maga a név szerintem nem rossz. Amúgy a Miki becézés jó, a Sasa nekem furcsa, mert egy Sarolta nevű barátnőmet becézik így :D
7/22 anonim 

válasza:

Szokatlan,furcsa név.Én biztosan nem adnám a gyerekemnek. Akkor már inkább Mihály.
8/22 anonim 

válasza:

Nekem a Miksa névről egy tehén jut eszembe. Elég hülye név sztem embereknek.
9/22 anonim 

válasza:

Nekem tetszik. Nem minden napi, minta Dávid, Dániel...stb. A Sasa becézése is pedig aranyos. Kár, hogy a Saroltára asszociálsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!