Mit szólnál, ha az édesanyád ezt mondaná? Csak nekem furcsa?
Nem csak Neked furcsa, Nekem is!
Te összegürcöltél egy lakásra valót, amíg a testvéred otthon élősködött a szüleitek nyakán. Erre anyád azt mondja, hogy Neked már van lakásod, ezért a szülői családiházat!! a testvéredre fogják hagyni. Ez megbocsáthatatlan igazságtalanság lenne a részükről és ne hagyd magad kisemmizni. (Oda ajándékozhatják a tudtod nélkül is)
Ha magadra nem gondolsz, gondolj a leendő gyerekeidre, lehet hogy az Ő továbbtanulásuk vagy életkezdésük függ majd ennek a fél családi háznak az árától.
Nagyon furcsa gondolkodású emberek lehetnek a szüleid, vagy Téged nem szeretnek annyira, mint a testvéredet.
Ha Veled történne valami ami miatt elveszítenéd az összegürcölt lakásodat, akkor mi lenne?
Vagy mondd azt, hogy eladtad és a pénzt elrabolták.
Akkor is csak a tesód kapná meg?
Ááá! Nem értem, hogy lehetnek az emberek ilyen undorítóak
a saját gyerekükkel! Sajnállak, nem kellet volna rendes, dolgos, spórolósnak lenned, most nem lenne ilyen gondod!:-( Fura egy világ!
Kedves utolsó!Pont így gondoltam én is,ahogy írtad.Én ezt biztos nem tenném meg egyik gyerekemmel sem,nade mindenki más.
Köszönöm a válaszokat.Persze tudom,hogy anyukám a tulajdonos,és hogy annak adja a házat akinek akarja,nem is ez volt a kérdés lényege.
Ez sosem egyszerű. Esetleg kérdezd meg miért gondolja így?
A szülőktől amit kapunk az "ajándék".
De megértem amit érzel.
Kifosztva érzeném magam, és csak másodsorban azt hogy elég leleményes, ügyes és kitartó vagyok ahhoz hogy megteremtettem már egy lakásra valót.
Lehet anyud sem gondolt bele hogy a testvéredet nem fogja motiválni az ha megkap mindent.
Beszéld meg velük az érzéseid, mert akkor legalább te megtetted a részed.
Elmondtad te hogyan érzel.
Anyukád lehet csak nem gondolta át a te nézőpontodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!