Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen mással is előfordult már?

Ilyen mással is előfordult már?

Figyelt kérdés

Párom közölte,hogy mikor fog elhagyni a jövõben.Azért akkor,mert elérek egy bizonyos kort,ami után már nem tudok szülni.Gyakorlatilag leesett az állam erre a hírre.Mit gondoltok errõl a helyzetrõl?

Ja!Azért nem most,mert még velem akar élni.

2012. jún. 6. 22:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
ha nem dobtad ki azonnal, akkor meg is érdemlitek egymást....
2012. jún. 7. 05:41
 22/34 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Csak rabolja az idődet, lépj tovább, ha nem teszed, megérdemlitek egymást.
2012. jún. 7. 06:07
 23/34 anonim ***** válasza:

1, ha önhibádból nem tudsz szülni, akkor nem normális

2, ha nem önhibádból nem szülsz, akkor teljesen normális. Nem kell álszenteskedni, eddig is mindig azt olvastam, hogy hagyjuk el azt, aki nem partner bizonyos életcélokban és ez elég komoly dolog.

2012. jún. 7. 06:10
 24/34 anonim ***** válasza:
Mi a bajod?Mire kezelnek?Mióta proóbálkozok?
2012. jún. 7. 06:50
 25/34 anonim ***** válasza:
39%

Nem, nem fordult elő.Szerintem egy 42 éves nőt nem lehet rákényszeríteni, hogy szüljön.Bármennyire divatos is ez a későn szülés.Gyerek nélkül nem lehettek boldogok?

Ha így áll a dolgokhoz,én is elhagynám.

Én 43 vagyok, és felnőtt 22,19 éves gyerekeim vannak.Én már nem vállalnák be egy 3. gyereket az tuti.

Neked van már amúgy gyereked,vagy most szülnél először?

2012. jún. 7. 07:00
 26/34 anonim ***** válasza:
29%
Arra azért számítsál, hogy ha sikerülne a baba és netalán nem lenne egészséges (amire azért lássuk be ilyenkor már van esély), ez a pasi szó nélkül odébb állna. Nyilván szereted meg nehéz, de ha nem akarod, hogy keserítse az életedet akkor kirúgod de nagyon gyorsan és keresel egy normálisat. Ez egy barom.
2012. jún. 7. 08:09
 27/34 anonim ***** válasza:
83%

A rágörcsölés eleve nem szokta segíteni a teherbeesést...

Anyám évekig próbálkozott teherbe esni, átfújták, megpucolták, benéztek, megjavították, szóval minden orvosi segítség megvolt, mégse sikerült. Aztán 40 volt, amikor apám mondta, hogy "figyelj, te kellesz, ha nem lesz gyerek, hát nem lesz, hozzám jössz?". Aztán megvolt az esküvő, rá két héttel anyám rosszul lett. GYorsan orvos, hát kiderült, hogy nem gyomorrontás, hanem én voltam.

Utólag azt mondja, hogy szinte biztos, hogy az segített, hogy "feladta" és belenyugodott. Egyből terhes lett.

Testvérem csak azért nem lett, mert jóval korábban más okból kivették az egyik petefészkét (tehát csak egy volt neki), így korábban kifogyott a petesejt készletből.

2012. jún. 7. 08:39
 28/34 anonim ***** válasza:
74%
Én nem vagyok az a típus, aki valakinek rögtön azt javasolja, hogy szakítson, de egy ilyen sértés és megalázás után, amit a "párod" mondott neked, azonnal kidobnám. Nem x év múlva kerülne sor a szakításra, hanem MOST AZONNAL!
2012. jún. 7. 09:20
 29/34 anonim ***** válasza:
64%

Eddig minden hozzászólóval egyetértek, de annyit még hozzáfűznék, hogy sajnálom ha szaporodási problémáid vannak, de sajnos ha tényleg nem jön össze, akkor őt is meg lehet érteni. Ő sem fiatal. Én ismertem olyan párt akiknek hasonló problémái voltak, csak ott a férfivel voltak gondok, de megértették egymás szükségleteit és békében elváltak.

Az is igaz, hogy ezt azért nem így kellett volna közölni, esetleg értelmesen át is beszélhetnétek a lehetőségeket. Szóval mindentől függetlenül elég bunkó és tapintatlan beszólás volt, az kétségtelen. Én hirtelen indulatomban minden cuccát kivágtam volna a kukába.

A reprodukciós technológiák pedig elég fejlettek manapság, biztos lehet megoldást találni.

Mennyire segít neked ebben? Mennyire van rajta a témán?

2012. jún. 7. 09:21
 30/34 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem értem meg őt. Azt hittem te nem szeretnél gyereket ő meg igen. Kinél van a probléma? Örökbefogadáson nem gondolkoztatok? Mondjuk megnézném, hogy ezzel a pasival ki fogadna örökbe, de az is egy megoldás.
2012. jún. 7. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!