Ilyen mással is előfordult már?
Figyelt kérdés
Párom közölte,hogy mikor fog elhagyni a jövõben.Azért akkor,mert elérek egy bizonyos kort,ami után már nem tudok szülni.Gyakorlatilag leesett az állam erre a hírre.Mit gondoltok errõl a helyzetrõl?
Ja!Azért nem most,mert még velem akar élni.
2012. jún. 6. 22:43
11/34 anonim válasza:
Szerintem ő családot akar, és ha te nem csinálsz neki gyereket akkor le is út fel is út. Valamilyen szinten megértem, de azt nem, hogy minek vagy vele, ha mások a céljaitok.
12/34 anonim válasza:
Lényegtelen ebből a szempontból, de mióta vagytok együtt?
13/34 A kérdező kommentje:
3 éve.
Ráadásul kezelést is kaptam,hogy sikerüljön teherbe esni.
2012. jún. 6. 23:01
14/34 anonim válasza:
Hát, megmondanám neki, hogy 2012.06.07-én hagyom el, azaz úgy fél óra múlva. Azért akkor, hogy lássa még ahogy a ruháit kivágod az ablakon!
16/34 anonim válasza:
"Hát, megmondanám neki, hogy 2012.06.07-én hagyom el, azaz úgy fél óra múlva. Azért akkor, hogy lássa még ahogy a ruháit kivágod az ablakon!"
Dettó ugyanezt csinálnám!!!!Takarodjon az ilyen ember!
17/34 anonim válasza:
tehát rajta vagytok a babaprojekten, és önhibádon kívül nem sikerül, és ÍGY adott ultimátumot? ne haragudj, de az ilyet el kell hajtani. ha hallani sem akarnál a gyerekről, talán megérteném, mert valaki ragaszkodik hozzá, de így, hogy próbálkozol, így nem. így az lenne a minimum, hogy megszeretget, hogy nem tehetsz róla, és fontolgatjátok az örökbefogadás, béranyaság lehetőségét.
18/34 anonim válasza:
én is kidobnám a francba. inkább ne legyen gyerekem, mint hogy egy ilyentől.
19/34 anonim válasza:
Én 41,5 vagyok, és nagyon régóta küzdünk már. Nekünk sem sikerül, bár mi 15 éve vagyunk együtt. Nem mondott még ilyet a férjem soha, de Én nagyon félek, hogy ha nem is most, de pár év múlva lehagy egy nálam sokkal fiatalabb nőért, aki majd meg tudja ajándékozni egy babával. Sokszor van rémálmom is ezzel kapcsolatban, hogy bejelenti, hogy a "barátnője" babát vár. Teljesen kikészülök már ebbe a helyzetbe.
20/34 anonim válasza:
Elnézést elírtam, nem lehagy, hanem elhagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!