Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mással is fordult már elő,...

Mással is fordult már elő, itt az oldalon, hogy levélben bunkó beszólogatásokat kapott?

Figyelt kérdés

Engem épp az imént, undorító parasztoztak le, mert valaki ebben éli ki a világfájdalmát.!

Velem csinálja csak ezt, vagy mással is fordult már elő?

2012. máj. 24. 15:00
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
39%

csak veled. az oldal többezer felhasználója közül.

amúgy meg, minek foglalkozol vele?

2012. máj. 24. 15:03
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Vannak idióták.Engem meg kiszemelt egy 30-as pasi,mert nem akartam tőle komolyan semmit,csak levelezni vele.Néha felismeri a kérdéseimet,a válaszaimat is és olyankor próbál szemétkedni.Tojd le.
2012. máj. 24. 15:05
 3/33 A kérdező kommentje:
Mert idegesítő, hogy valaki unatkozik, megtalál és elkezd írni, hogy 'igénytelen vagy' meg ilyenek... Nem is látott egyszer sem, miről dumál már? Persze ott van a sarokba, hogy tiltás.! Mert akkor nem tudna üzenetet küldeni, de nem lehet rákattintani, így tiltani sem tudom, hogy ne zaklasson.!
 4/33 anonim válasza:
100%

Eddig egy kéretlen privit kaptam, amikor egy másik témakörben a nagymellű nők szoptatási nehézségeit taglaltuk a sorstársakkal.

Szerencsére csak annyi jött, hogy: "Jó neked hogy nagy a melled!"

De olvastam már, hogy vannak 'hivatásos beszólogatók', akik sunyin, priviben mocskolódnak.

5/33 anonim ***** válasza:
100%

Haha, én is kaptam már, nem válaszolok soha vissza, minek?

Azért az undorító parasztozás elég erős.

6/33 anonim ***** válasza:

Volt egy. De nem reagáltam rá, mert most így a neten való beszólogatásokra minek reagáljak? Elolvastam elkönyveltem hogy egy szőke nő, és ennyi.

De amúgy azért írt mert nem tudtam mi az a "szekszoknya".

2012. máj. 24. 15:06
 7/33 A kérdező kommentje:
Második: Megnyugodtam, hogy az idióták nem csak engem találtak meg.! Mert már majdnem elhittem amiket mondott, pedig magamban tudom, hogy nem igaz.!
2012. máj. 24. 15:06
 8/33 anonim ***** válasza:
Engem is mocskolt már valaki privi-ben, de le sz@rom, nem kell válaszolni neki.
2012. máj. 24. 15:07
 9/33 anonim ***** válasza:

ma 15:06

Miért, mi az?:O

2012. máj. 24. 15:07
 10/33 anonim ***** válasza:
Engem már zaklatott egy hülye kocka h ismerkedjünk :-//////
2012. máj. 24. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!