Hogy tudja édesapám levélben kikérni az anyakönyvi kivonatát? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Lejárt a személyi igazolványa és újat akar csináltatni, de ahhoz anyakönyvi kell! Miskolcon él jelenleg! De Mezőberényben született!! Esetleg interneten is ki lehet kérni?? Kérem írjátok meg! Köszönöm aki segít2012. febr. 28. 11:57
1/2 anonim válasza:
pénzért a miskolci okmányiroda kikéri neked Mezőberényből
2/2 anonim válasza:
Én most kértem ki az enyémet. Írtam egy levelet a születési helyemen lévő okmányirodába az anyakönyvvezetőnek, h legyen szíves kiállítani. Bele kellett írni a személyi adataimat és hogy mihez kell az a.k., és mellékelni kellett egy 2000 Ft-os okmánybélyeget a levélre ragasztva. Pár napon belül megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!