Akkor oké:) Köszönöm, nekem is fura volt, hogy mindenki normálisan válaszol, ott nem ír, privibe meg mocskolodik... Névtelenül, nem ismer, fogalma sincs ki vagyok...
2012. máj. 24. 15:09
12/33 anonim válasza:
Nekem magukat tisztavérű magyarnak gondoló, homofóbok irkáltak, mert védeni mertem a homoszexuális férfiakat.
Dögöljek meg, stb.
Társadalom hasznos tagjai lehetnek az ilyenek, valószínűleg így élik ki magukat.=)
2012. máj. 24. 15:11
13/33 anonim válasza:
Kérdező, a levél alatt van egy olyan, hogy nem akarsz több levelet kapni a felhasználótól c. rubrika, bepipálod és le van tudva.
2012. máj. 24. 15:14
14/33 anonim válasza:
Én is kaptam már. Egyszer egy anyuka osztott vagy 5-6 levélen keresztül egy olyan kérdésnél amiben az olyanokról volt szó akik rátelepednek a fiuk életére.
2012. máj. 24. 15:15
15/33 anonim válasza:
Nekem az Andropov. nevű felhasználó küldött néhány egy-egy szavas káromkodást, amikor a vonatkozó topikban írtam, hogy esetleg publikusan fejtse ki a véleményét, még három ember írt, hogy engem is zaklat ez az idióta, jé, mert őket is. De több kérdésnél láttam már, hogy kiírták neki, hogy ne küldözgessen privátokat.
2012. máj. 24. 15:16
16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aki írta hol van, nekem el volt szürkítve, ezért azt hittem nem lehet rákattintani, de rá lehet:) Köszönöm.!
Egyébként a másik kettő: Most megnyugodtam,hogy igazából nem azért írkált ilyeneket mert igazat mondott, csak unatkozó köcsög, aki épp éli ki a vágyait.!
Köszönöm
2012. máj. 24. 15:17
17/33 anonim válasza:
A "szekszoknya" az székszoknya akart lenni, amit esküvőkkor a székekre húznak, és cuki masnival megkötnek. De én a kérdésénél annyit írtam viccesen, hogy "valami perverz jutott eszembe" mert ugye szekszoknya kb "szex szoknya" erre leteremtett hogy "hát neked meg mi bajod van, látszik hogy unatkozol, nem vagy normális" bla bla meg írt egy oldalnyi levelet. Aztán valaki írta a kérdésénél hogy az székszoknya akart lenni. Erre írtam hogy oké, nem esett le hogy ékezet nélkül ír a kérdező. Erre megint elkezdett fröcsögni hogy "És ha ékezet nélkül írok akkor mi van? Miért zavar az téged?" áhhh
2012. máj. 24. 15:18
18/33 anonim válasza:
Szia!
Nekem is jött már két ilyen üzenet is, egyikre sem válaszoltam. Nem is idegesítem magam miatta, csak megfordul a fejemben hogy ez mégis mire jó nekik??? Nem is értem...
2012. máj. 24. 15:18
19/33 A kérdező kommentje:
Engem valami juhaszu zaklatott...
2012. máj. 24. 15:19
20/33 anonim válasza:
Igen, kaptam.Egyszer valami troll csak úgy küldött egy üzenetet azzal, hogy "k*rva anyád".Erre én visszaírtam neki, hogy "esetleg a tied, de jobb lett volna ha szecskavágó lett volna ,mikor kibújtál belőle!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!