Kellemetlen kérdés. Mással is fordult már elő ilyen?
Amikor már nagyon kell pisilnem és eljutok wc-re, érzem ahogy folyamatosan ürül ki a vizelet mintha leakarna szakadni a méhem. Ne haragudjatok, nem tudom szebben megfogalmazni. Elég régóta van ez így... Szerintetek ilyet érdemes megemlítenem orvosnak ha megyek legközelebb? Mitől lehet?
29 hkm
Szia
Nekem is szokott ilyen lenni, amikor már nagyon kell pisilnem, akkor szokott fájni a hólyagom, ahogy ürül ki. Kicsit kellemetlen, de ez a terhességgel jár. Nekem az elsőnél is volt ilyen! Sőt! később kb 30. hét után volt olyan is, hogy úgy belerúgott a hólyagomba, hogy kicsit be is pisiltem tőle és fájt is. :)
Ciki, nem ciki ez van! Én mindig rakok be vékony tisztasági betétet, a biztonság kedvéért. :)
Ez nem tartozik a kellemetlen kategóriába, ne legyél ilyen prűd, mert a szülésnél ez nem lesz jó hozzáállás.
Amúgy sajnos normális érzés, de azért említsd meg az orvosnak, hogy tudjon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!