Kicsit kellemetlen, de pisi kérdés?
Figyelt kérdés
mióta terhes vagyok, második baba, nagyon büdöset pisilek
hát ez van !
a lányommal is ez volt, a vizeletes papírjaimmal minden oké,csak ennyi hogy nagyon büdös.
gondolom nem lehet tenni ellene semmit, védőnőm szerint ez csak a terhességi hormonoknak tudható be..
iszok rendesen, azzal nincs gond, 15 hetes vagyok.
ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
2012. máj. 18. 10:42
2/4 anonim válasza:
Én a mostani terhességemnél már onnan sejtettem, hogy babát várok, hogy megváltozott a vizeletem "illata". Lehet hülyén hangzik, de olyan füstölt húsra emlékeztető szaga lett. Már akkor jelentkezett, amikor még az esedékes mensi sem maradt ki. És ez minden terhességemnél így volt.
3/4 anonim válasza:
Ez természetes, nálam a széklet szaga is más volt, mondhatnám, elviselhetetlen. Ezt amúgy a magzatvédő vitaminok és a vas is csinálja.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. máj. 19. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!