Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? A férjem...

Most mit tegyek? A férjem folyton dühös rám

Figyelt kérdés

A lényeg: szüleimtől kapott pénzből vettünk egy házat, a férjem pedig elveszítette a munkahelyét. Egy darabig oké, otthon volt, de semmit sem csinált. Én kerestem állást neki, küldtem az önéletrajzokat. Majd ismerős által kaptam állásajánlatot. De nem a férjemnek, nekem. Napi 12-14 órát dolgozom. Hulla fáradtan estem mindíg haza. a férjem pedig otthon semmit se csinált. Gyűlt a szennyes: annyit reagált, hogy ő nem ért a mosógéphez.

Ha mosatlan edény volt: nincs mosogatószer.

Belefáradtam abba, hogy minden reggel nekem kell szólni, hogy mit csináljon aznap.

Most kíváncsiságból, megnéztem az otthoni gép előzményeit. Amióta dolgozom (3 hónap) még a közelébe se ment az álláshirdetéseknek. Viszont annál több netes játékot láttam. Tulajdon képpen egész nap netezik, a lányunknak csak az alap szükségleteit látja el. Ha szólok valamiért, már kissé ingerülten (négy napja ígéri, hogy elrakja a száraz, tiszta ruhát), akkor fölemlegeti, hogy mikor szültem, és begyulladtak a varrataim, ő csinált mindent. Ja kérem, másfél éve. Két hétig.

Pár napja este ott tartottam, hogy kirakom a házból. Szóltam, hogy ároktisztítás lesz, le kell nyírni a füvet erre ő: nem értesz a fűnyíróhoz?

Életemben először elszakadt nálam a cérna és ordítottam vele, hogy hónapok óta mindent én csinálok, olyan mintha két gyerekem lenne, amiből az egyik egy hisztis kamasz.

Erre előadta a hattyúk halálát, hogy nem ő akart munkanélküli lenni.

Visszavágtam, hogy tehetne ellene valamit, de mégsem tesz.

Azóta csinálja a dolgokat, szo-szo, egykét helyre küldött is önéletrajzot.

De szólni azt nem lehet hozzá. Néha pedig ok nélkül puffog egy sort velem.

2012. jún. 6. 18:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, az a gond, hogy sejtem, milyen erzes, amin keresztülmegy. En is akaratomon kivül vagyok munkanelküli, es egy egeszseges, felnött embernek ez egy olyan krizis az eleteben, amit nem kivanok senkinek. Lehet, hogy latszolag csak nemtörödöm, de valsagban van! Neked annyi latszik az egeszböl, hogy böven lenne ideje mindenre, ö mindemellett bele van betegedve abba, hogy a haztartason kivül (ami altalaban egy nö dolga) mast nem tud vezetni, iranyitani, gyakorlatilag megbenult. Es ez a benultsag benne van minden cselekedeteben, a jatekok csak potcselekves, a tehetetlenseget hivatott elüzni.

En nö vagyok, es igyekszem pozitivan latni a dolgokat, de sokszor van, hogy kilatastalannak elem meg a helyzetemet, es bar sokan kivannak maguknak, hogy barcsak mindig otthon lehetnenek, nekem sosem volt vagyam, söt, mindig dolgoztam, amellett csinaltam mindent. Szoval ö most teljesen össze van zuhanva önertekelesileg. Ebben te csak a durcas kamaszt latod.

Probaljatok meg mas oldalrol közeliteni meg a dolgot, a megertö beszelgetes sokat lenditene mindenen. Ne csak azt erezze, hogy töketlen es semmirekellö. Segits neki!!

Tudom, hogy faradt vagy, tudom, hogy nem erted meg teljesen, tudom, hogy bosszant, megis eröt kellene venned magadon es türelmesen elbeszelgetni vele, biztositani a tamogatasodrol, stb... Mindannyiotokert.

En diplomas munkamaniaskent kerültem egyik naprol a masikra ebbe a helyzetbe, nem kivanom senkinek. Bele lehet örülni. Minden gyökeresen megvaltozik egyik pillanatrol a masikra.

2012. jún. 7. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!