Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van igazi, nagyon szoros...

Van igazi, nagyon szoros barati kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Olyanra ertem, akivel olyan joba vagy, hogy barmi törtenik veled felhivod, megbeszeled gondod-banatod, mindig szamithatsz ra, stb...

En ugy igyekszem, de az az erzesem,hogy egyre tavolabb kerülünk egymastol a baratokkal..

Nagyon sok van, de egyik sem olyan, akit napi rendszeresseggel felhivok, stb.

Miota külföldön elek, meg rosszabb...En mindig irok emaileket, mert fontos nekem , hogy megtartsam öket, de nagy nehezen, hetek mulva valaszolnak..

S az az erzesem, ha en nem jelentkeznek, ök nem tennek soha...vagy csak sokara..

Mindent meg tudok beszelni a parommal, de ez nágyon hianyzik az eletemböl....

Nektek mik a tapasztalataitok?

24/L

2009. júl. 1. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs, mert külföldön élek és megszakadt a régiekkel a kapcsolat, de úgy nagyon szoros barátságban soha nem is voltam senkivel. Szerencsére a férjem és a családom nagyon jól betöltik ezt a szerepet is. Nem hiányzik senki. Nem is lenne időm most per pillanat, mert annyi mindent csinálok (babázok, suliba járok, dolgozom, mellette vezetem a háztatást). Így nem tűnik fel, hogy valami hiányozna.
2009. júl. 2. 07:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó ismerősi, rokoni, munkatársi kapcsolatom sok van, de igaz barátnőm csak egy. Kb. 5-6 éve "csapódtunk össze".

Eredetileg a hugom barátnője volt, s amikor a hugom betegeskedett, ő jött, kérdezett, beszélgetett, biztatott. Aztán a hugom meghalt... és ő mellettem maradt. Fiatalabb is nálam 6 évvel, teljesen más a szakmánk, az életünk, az érdeklődési körünk. Ennek ellenére igyekszünk egymást segíteni, ahol tudjuk, de főleg tartani a másikban a lelket, mikor úgy érzi, szüksége van rá...

2009. júl. 2. 07:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 év alatt arra jöttem rá,hogy barátod sok lehet,de igaz barát csak egy vagy maximum kettő. A mai világba az a baj,hogy sokan rögtön azt mondhják valakire,hogy a barátjuk ha csak egy társaságba járnak és olyankor jót beszélgetnek. Szerintem a barát titulus kialakul és "ki kell érdemelni". Nekem egy barátnőm van (7 éve) akinek sokszor úgy kimondok dolgokat,hogy csak akkor jövök én is rá:) Azaz olyan gondolatokat el merünk egymásnak mondani,amit az ember magába szokott tartani. 3 évig egy helyen laktunk,aztán 100 km-re kerültünk egymástól. Igaz,hogy általában hetente egyszer beszélünk,de ha valami van akkor hajnali 3-kor, és olyan is van,hogy naponta. Ő az akire azt mondom,hogy a legjobb barátnőm(tanum is ő lesz és a gyerekem keresztanyja is:). Rajta kívűl 3-an vannak akiket barátnőnek mondok, a többieket inkább ismerősöknek,mert igaz,hogy jóban vagyunk,de nem olyan szinten,hogy mindent tudnánk egymásról és mindig számíthatnánk egymásra. A lényeg,hogy az ember ne akarja,hogy neki ennyi meg annyi barátja legyen,inkább elégedjen meg egy kettővel,akivel szorosabb a kapcsolata.
2009. júl. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!