Van igazi, nagyon szoros barati kapcsolatotok?
Olyanra ertem, akivel olyan joba vagy, hogy barmi törtenik veled felhivod, megbeszeled gondod-banatod, mindig szamithatsz ra, stb...
En ugy igyekszem, de az az erzesem,hogy egyre tavolabb kerülünk egymastol a baratokkal..
Nagyon sok van, de egyik sem olyan, akit napi rendszeresseggel felhivok, stb.
Miota külföldön elek, meg rosszabb...En mindig irok emaileket, mert fontos nekem , hogy megtartsam öket, de nagy nehezen, hetek mulva valaszolnak..
S az az erzesem, ha en nem jelentkeznek, ök nem tennek soha...vagy csak sokara..
Mindent meg tudok beszelni a parommal, de ez nágyon hianyzik az eletemböl....
Nektek mik a tapasztalataitok?
24/L
Jó ismerősi, rokoni, munkatársi kapcsolatom sok van, de igaz barátnőm csak egy. Kb. 5-6 éve "csapódtunk össze".
Eredetileg a hugom barátnője volt, s amikor a hugom betegeskedett, ő jött, kérdezett, beszélgetett, biztatott. Aztán a hugom meghalt... és ő mellettem maradt. Fiatalabb is nálam 6 évvel, teljesen más a szakmánk, az életünk, az érdeklődési körünk. Ennek ellenére igyekszünk egymást segíteni, ahol tudjuk, de főleg tartani a másikban a lelket, mikor úgy érzi, szüksége van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!