Van igazi, nagyon szoros barati kapcsolatotok?
Olyanra ertem, akivel olyan joba vagy, hogy barmi törtenik veled felhivod, megbeszeled gondod-banatod, mindig szamithatsz ra, stb...
En ugy igyekszem, de az az erzesem,hogy egyre tavolabb kerülünk egymastol a baratokkal..
Nagyon sok van, de egyik sem olyan, akit napi rendszeresseggel felhivok, stb.
Miota külföldön elek, meg rosszabb...En mindig irok emaileket, mert fontos nekem , hogy megtartsam öket, de nagy nehezen, hetek mulva valaszolnak..
S az az erzesem, ha en nem jelentkeznek, ök nem tennek soha...vagy csak sokara..
Mindent meg tudok beszelni a parommal, de ez nágyon hianyzik az eletemböl....
Nektek mik a tapasztalataitok?
24/L
nekem 17 éve megvan a legjobb barátnőm! azelőtt napi szinten találkoztunk beszélgettünk, de most már csak heti egyszer tudunk találkozni. De mindenben számíthatok rá és ő is rám. Ha gondja van,tudja hogy hozzám fordulhat és tudom hogy én is hozzá. Együtt nevetünk,viccelünk,de a komoly gondokat is meg tudjuk beszélni egymással,bármikor sirhatok a vállán és ő is az enyémen.
Van rajta kívül sok ismerősöm,barátaim is,akikkel sok mindent megbeszélhetek,akik segítenek ha kell, de azért hozzájuk mégsem fordulhatok minden téren olyan nyíltan.
Nekem óvodától 2. osztályig volt ilyen barátnőm, aztán elhagyott, valszeg mert ciki volt velem barátkozni. Aztán felsőben jött egy lány az osztályunkba, őt is kinézték, mi meg nagyon jó barátnők lettünk nyolcadikig. Aztán csak én kerestem őt, máig nagyon bizalmasan elbeszélgetünk, ha találkozunk, de ő sosem keres, így én sem zaklatom.
Azóta nincs ilyen személy. Jó barátok voltak, de igazán bizalmasak nem.
20 évesen férjhez mentem, azóta nem hiányzik annyira. A férjemnek három nagyon jó barátja is van, a feleségeik nem igazán voltak elsőre szimpatikusak, de azóta nagyon jól összebarátkoztam velük. Én jól megvagyok így.
Nem tudom, mi lenne, ha holnap a férjemet elütné egy autó. Biztosan rettenetesen magányos lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!