Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van igazi, nagyon szoros...

Van igazi, nagyon szoros barati kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Olyanra ertem, akivel olyan joba vagy, hogy barmi törtenik veled felhivod, megbeszeled gondod-banatod, mindig szamithatsz ra, stb...

En ugy igyekszem, de az az erzesem,hogy egyre tavolabb kerülünk egymastol a baratokkal..

Nagyon sok van, de egyik sem olyan, akit napi rendszeresseggel felhivok, stb.

Miota külföldön elek, meg rosszabb...En mindig irok emaileket, mert fontos nekem , hogy megtartsam öket, de nagy nehezen, hetek mulva valaszolnak..

S az az erzesem, ha en nem jelentkeznek, ök nem tennek soha...vagy csak sokara..

Mindent meg tudok beszelni a parommal, de ez nágyon hianyzik az eletemböl....

Nektek mik a tapasztalataitok?

24/L

2009. júl. 1. 23:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, de nagyon kevés, és velük se személyesen, inkább neten beszélünk többet. Ami az érdekes bennük, hogy nekem ezek a barátságok a főiskolás éveim alatt alakultak ki. Kevésbé szoros kapcsolat is van, akikkel ugyan nem tartom napi szinten a kapcsolatot, DE ugyanolyan nélkülözhetetlenek számomra, mint az a nagyon kevés, akikkel napi szinten beszélek. Ez pedig az a kórus, amiben már 10 éve énekelek, ők a legnehezebb perceimben álltak mellettem, és nélkülük nem lennék sehol. Bármi van, tudom, hogy számíthatok rájuk, és ők is rám. És ha valami miatt nincsenek rendszeres próbák, akkor hiányzik a csapat.
2009. júl. 1. 23:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy barátnőm van,aki az igazi barátom.Nagyon szoros a kapcsolatunk.Ha felhívom éjfélkor vagy hajnali 4kor,nem nyavalyog,hogy na mi a f'szt akarok,hanem meghallgat és mindig mellettem áll.Itt lakik 2 utcára.Szóval majdnem minden nap találkozok vele.4 éve ismerem.Még egyszer sem vesztünk össze.Ő az egyetlen ember,akinek bármilyen hülyeséget mondok,nem néz retardáltnak,hanem velem együtt nevet.Minden titkomat tudja,akár csak én az övéit.Pasis problémáimat is valahogy csak vele tudom megbeszélni.Akármilyen pocsék kedvem van,feltud vidítani.Már 2 éve nem egy iskolába járunk,de ez minket inkább még jobban összekovácsolt.Nagyon szeretem.Tűzbe tenném érte a kezem.(L)
2009. júl. 2. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából bajban ismerni meg a barátot,de ez tényleg így van.A távolság nem lehet akadály.Nekem a szakközepes o.társam a legjobb bnőm(11 éve!)pedig 300 km-re lakik tőlem.Sokat sírtunk-nevettünk együtt,MINDENT tudunk egymásról.Április óta külföldön él és dolgozik,de NAPI kapcsolatban vagyunk,pedig NINCS még internetje.Ha nem ír már aggódok,h mi van.Igen sokszor egyoldalúak ezek a kapcsolatok,de azért fel lehet melegíteni ha ők is akarják.A legjobb bnőmmel voltak azért hosszabb hetek amikor úgy éltük a saját életünket,de ezek sem hónapok voltak.Lehet hogy még nem találtad meg az igazit...lehet majd itt valakivel összeakadsz.Ja és az igazi barát a szemedbe mondja ha hülye vagy...
2009. júl. 2. 00:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vok.a 300 km-t úgy értem h suli után 2 évvel elköltözött..
2009. júl. 2. 00:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem 17 éve megvan a legjobb barátnőm! azelőtt napi szinten találkoztunk beszélgettünk, de most már csak heti egyszer tudunk találkozni. De mindenben számíthatok rá és ő is rám. Ha gondja van,tudja hogy hozzám fordulhat és tudom hogy én is hozzá. Együtt nevetünk,viccelünk,de a komoly gondokat is meg tudjuk beszélni egymással,bármikor sirhatok a vállán és ő is az enyémen.

Van rajta kívül sok ismerősöm,barátaim is,akikkel sok mindent megbeszélhetek,akik segítenek ha kell, de azért hozzájuk mégsem fordulhatok minden téren olyan nyíltan.

2009. júl. 2. 00:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nincs. ez van. azt mondják hogy elviselhetetlen vagyok (párom is). Értik ezt arra, h nagyon érzékeny vagyok. ezen próbáltam változtatni de nem megy. sajnálom hogy azon kiakadok, ha pl kiabálnak velem. nem is érdekel már semmi és senki. megleszek én egyedül is, kössz az emberekből elegem van.
2009. júl. 2. 00:22
 7/13 anonim válasza:
100%
igen-igen persze hogy van lassan már 10 éve boldogitjuk egymást:)de nem is bánom mert az embernek ha nem is több de legalább 1 igaz barátra szüksége van.
2009. júl. 2. 00:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem óvodától 2. osztályig volt ilyen barátnőm, aztán elhagyott, valszeg mert ciki volt velem barátkozni. Aztán felsőben jött egy lány az osztályunkba, őt is kinézték, mi meg nagyon jó barátnők lettünk nyolcadikig. Aztán csak én kerestem őt, máig nagyon bizalmasan elbeszélgetünk, ha találkozunk, de ő sosem keres, így én sem zaklatom.

Azóta nincs ilyen személy. Jó barátok voltak, de igazán bizalmasak nem.

20 évesen férjhez mentem, azóta nem hiányzik annyira. A férjemnek három nagyon jó barátja is van, a feleségeik nem igazán voltak elsőre szimpatikusak, de azóta nagyon jól összebarátkoztam velük. Én jól megvagyok így.

Nem tudom, mi lenne, ha holnap a férjemet elütné egy autó. Biztosan rettenetesen magányos lennék.

2009. júl. 2. 00:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
eltávolodom tőlük..persze jóban vagyunk, de nem olyan szoros a kapcsolatunk.
2009. júl. 2. 00:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja, hogy van egy igaz barátom, illetve barátnőm, immár 32 éve. Az oviban "találtunk egymásra". Középsősek voltunk, és új kislány jött a csoportba egyik reggel. Bejött az anyukájával, akinek nem is akarta elengedni a kezét. Én meg nem tudtam levenni a szemem a hajáról, olyan csatok voltak benne, amiket még állítólag sosem láttam azelőtt. Anyukám mesélte, hogy egyszer azt mondtam otthon, hogy csak addig fogok vele barátkozni, míg el nem csalom tőle a csatokat. A csatjait megkaptam, de azóta sem tudjuk egymást levakarni :-)Maximálisan számíthatunk egymásra, olyan, mintha a testvérem lenne. Ki tudja, vajon hogy alakult volna, ha nincsenek azok a klassz rózsaszínű csatjai...
2009. júl. 2. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!