Felesleges sértődöttség?
Én is voltam 18 (nem is olyan rég),de már akkor vulgárisnak találtam az ilyen kiszívom a nyakad dolgokat,lehet enélkül is egetrengetően szeretkezni...
Vagy evvel jelölik be a másikat,hogy foglalt?
És igen jogos!
15 éves koromban is "ciki" volt, hogy a mai menő szóval éljek.
Igaza van.
Ha az őrültség látható, és van, akit megbotránkoztat, akkor talán mégsem annyira fér bele. Kár ezzel hirdetni, hogy egészséges a szexuális életetek, mert erre senki nem kíváncsi, főleg a szülők nem.
Lehet, hogy túlzásbavitte az öreg, de nem ártana máskor jobban odafigyelned, ha rácuppansz a barátod nyakára.
Mondom mindezt úgy, hogy én is 19 vagyok.
nézd, mi már régóta együtt vunk, 3és fél éve, de olykor megesik h kiszívjuk egy kicsit vadabb szex közben egymás nyakát, és az anyósom is gyakran kiszúrja a foltot. kérdem én, kit érdekel? smi köze hozzá hogy mit csinálok a fia nyakával :D
ne foglalkozz vele, majd megbékél. ő is volt fiatal ;)
Há lesz*rom mások véleményét, meg hogy divat-e (divat?? hogy lehet ilyesmi divat vagy nem divat??), ha olyan jólesik!! :D
Így sajnos én nem tudom mit lehet ezen kiakadni. Majd elmúlik. És irigyellek! ;)) (na nem az apuka beszólásáért, de gondolom ezt sejted. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!