Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a népszerűbb emberek...

Miért a népszerűbb emberek vállalnak hamar gyereket?

Figyelt kérdés
Én teljesen meglepődtem mert nemrég tudtam meg hogy az egyik volt osztálytársam (aki hetente cserélgette a pasijait, amolyan népszerű cicababa volt) nemrég szült. Egy másik lány is inkább egy playmate-re hasonlít, és ő is nemrég szült. Nekik a gimiben mindig a buli volt az életük stb. és most meg babáznak. Hogy lehet ez? Kiélték magukat és most már komolyak? Vagy csak becsúszhatott? Amúgy 22 évesek.
2012. jún. 4. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%
Ja, én is első voltam az osztályból, az 5. éves oszitalin én voltam egyedül kismama, az osztály szürkeegere. Mondták is, hogy sosem gondolták volna, hogy pont én leszek az, aki gyűrűvel és pocival megy osztálytalálkozóra, mert csak a suli utolsó évében lett srácom. A férjem is ő lett amúgy :)
2012. jún. 5. 07:59
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Általában a gazdag pasit fogják meg a gyerekkel.

Az egyik rokonom is ezt tette. Először dobta a pasast, mert állítólag elmúlt a szerelem. Ő meg pasizott... Később a pasi kapott a szüleitől egy házat, amit felújítottak neki, meg kapott egy új autót is. Érdekes módon a hölgyemény rögtön megint szerelmes lett, rájött hirtelen, hogy nem tud az illető férfi nélkül élni. A hölgy esküvőt szeretett volna, de a pasi pofára ejtette, mondván: nőnek kell, de feleségnek már nem, és semmi pénzért nem hajlandó elvenni. A csaj ennek tudatában mégis vele maradt és gyorsan csinált egy gyereket a pasi nyakára. Később a pasitól megvonták a támogatást a szülei, és elfogyott a pénz. A csaj meg rávette a pasit hogy menjen ki külföldre dolgozni. Most a pasihónapokig nincs otthon, csak egy-két hetekre megy haza, de a pénzt utalja rendszeresen. A hölgyemény meg ott lakik a házban és vígan szórja a pénzt...

Hozzáteszem: A gyereket imádja mutogatni mindenkinek, mások előtt ölelgeti, puszilgatja, mindig arról beszél, hogy mennyire szereti, de amikor otthon vannak, egyáltalán nem vigyáz rá. Meg van neki engedve, hogy a konnektorhoz nyúlkáljon, meg szopogathatja a gyógyszeres üvegeket, nem szól rá. Szóval érdekes...

2012. jún. 5. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!