Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok, de miért...

Férjnél vagyok, de miért vágyódom egy másik férfi után? Sokszor azt érzem nem is szeretem a férjem, nem esik jól, ha hozzám ér.

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egy rossz házasságban ábrándozni egy ismeretlenről,aki biztos sokkal jobb...persze,egy ideig biztos.

szerintem meg próbáld a házasságodat megmenteni,valami oka csak volt ha hozzámentél,még akkor is ha nem szerelmesen.

2009. aug. 18. 12:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Megadódhat, hogy a másik is csak addig vonzó, amíg közelebbről meg nem ismered. Csapdahelyzet. Én nem mennék bele.
2009. aug. 18. 13:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél? Fontos lenne tudnom.
2010. júl. 10. 20:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Valaki azt mondta, hogy a kérdező elhamarkodta a házasságot. 9 évig jártak!!
2010. júl. 12. 00:28
 25/25 A kérdező kommentje:

Együtt vagyunk, próbálom elhessegetni a gondolatokat. Nem tudom hogy lesz, mint lesz az érzéseim kezdenek nagyon khülni. :(

Igen sokáig voltunk együtt mire összeházasodtunk, de a férjem csak a házasság után 1-2 évvel lett másabb, változott meg.

2010. júl. 15. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!