Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok, de miért...

Férjnél vagyok, de miért vágyódom egy másik férfi után? Sokszor azt érzem nem is szeretem a férjem, nem esik jól, ha hozzám ér.

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Mióta vagytok házasok és ki után vágyakozol? Egy konkrét férfi után vagy néha képzelegsz másról? Mert azt kell, hogy mondjam, szerintem normális, ha néha-néha mondjuk szexuális szempontból eszünkbe jut egy képzeletbeli férfi.
2009. júl. 1. 21:20
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

én is így vagyok, nagyon rossz

azért lehet, mert csalódottak vagyunk

nem az lett, amire végytunk.

2009. júl. 1. 21:24
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
Ez baj! Vedd górcső alá a házasságodat és tisztázd: mi is az, amit esetleg otthon nem, máshol pedig megkapnál. Mi a bajod a férjeddel? Ha rendben lennének a dolgaitok és őszintén szeretnétek egymást, nem ábrándoznál másról.
2009. júl. 1. 21:25
 4/25 A kérdező kommentje:

Egy konkrét férfi, nagyon tetszik és lehet én is neki, mert folyton néz. Igen a házasságom rossz, tönkrement, most próbáljuk menteni, vagyis a férjem nem akar elveszíteni, szeret, amit sokszor nem hiszek, vannak húzásai.

Mindig ezen a srácon agyalok, állandóan. Lefoglalom magam egész nap, hogy ne, de azért üres pillanatok mindig vannak, alig várom, hogy láthassam...

2009. júl. 1. 21:35
 5/25 anonim ***** válasza:
65%

ismerős érzés... nem volt jó választás a férjed és kész

én túl korán mentem férjhez és nem volt tapasztalatom, utána kűjöttem rá, hoyg mások milyenek--- jobbak.

neked kell dönteni

2009. júl. 1. 21:46
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem szereted a férjed,akkor ne csodálkozz,hogy a házasságod tönkrement.Remélem,hogy nincs gyereketek?De azon is elgondolkozhatsz,hogy az a másik mit akarhat tőled,és miből gondolja azt az előttem szóló,hogy mások jobbak?Távolról mindig zöldebb a más fűve,de közelről már nem biztos.És ha a férjd szeret,gondolkozz el,hogy érezné magát,ha rájön,hogy megcsalod?Ha már a házasságot elhamarkodtad,legalább most gondolkodj el,mielőtt döntesz.
2009. júl. 1. 22:01
 7/25 A kérdező kommentje:

Nem csalom meg!!!!!!!

Ilyet nem írtam, csak gondolok sokat egy férfira, akit igen nem is ismerek, de foglalkoztat. És kb 1-2 havonta néha összetalálkozunk és köszönünk egymásnak... ennyi. Sosem csaltam meg senkit, soha! És a férjemet se tudnám!

Fel lehet még melegíteni ezt a házasságot, vagy reménytelen? Ha már más után vágyakozom ott ugye baj van?!

2009. júl. 1. 22:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
gondold végig hogy mikor összeházasodtatok mi volt az amit szerettél benne(ha szerelmes voltál valaha belé)és most mi az ami hiányzik,miért vonz az a másik srác.Attól függ az hogy meg lehet-e menteni a házasságotokat,hogy téged mennyire érdekel még az hogy legyen jó a házasságotok és hogy mekkora esély van arra hogy újra megismerve egymást megtaláljátok azt a vmit egymásba ami miatt annó összeházasodtatok.ha ez már nincs meg el kell fogadnotok hogy mindketten változtok és az érdeklődetek is .
2009. júl. 1. 22:40
 9/25 anonim ***** válasza:
15%
Minek mentél hozzá egyáltalán?Azt hiszed mással jobb lesz?Ja amíg meg nem ismered.De neked biztos nincsenek "húzásaid" hibátlan vagy.Amíg le nem fektet biztos tud hazudni a másik h de szép vagy de szeretlek.Persze erre ugranak a nők...
2009. júl. 1. 22:46
 10/25 anonim ***** válasza:
45%

Szexorientált világban élünk. Azt hisszük, a szex az élet lényege, célja, érteme, és más semmi nem számít. Tehát hozzámegyünk a jó hapsihoz, aztán ha van mégjobb, belezúgunk, a koráébbi meg már szexuálisan megszokottá válik, nem izgat, akkor meg minek? ... És ahogy már írta is valaki, a következő örök szerelem is addig tart, amíg nem jön egy mégjobb.

Talán jó lenne észrevenni, hogy más értékek is vannak az életben. Nem vagyunk ennyire üresek, mint egy felfújt léggömb. Talán nem kellene ennyire szexvezéreltnek lenni.

2009. júl. 1. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!