Férjnél vagyok, de miért vágyódom egy másik férfi után? Sokszor azt érzem nem is szeretem a férjem, nem esik jól, ha hozzám ér.
én is így vagyok, nagyon rossz
azért lehet, mert csalódottak vagyunk
nem az lett, amire végytunk.
Egy konkrét férfi, nagyon tetszik és lehet én is neki, mert folyton néz. Igen a házasságom rossz, tönkrement, most próbáljuk menteni, vagyis a férjem nem akar elveszíteni, szeret, amit sokszor nem hiszek, vannak húzásai.
Mindig ezen a srácon agyalok, állandóan. Lefoglalom magam egész nap, hogy ne, de azért üres pillanatok mindig vannak, alig várom, hogy láthassam...
ismerős érzés... nem volt jó választás a férjed és kész
én túl korán mentem férjhez és nem volt tapasztalatom, utána kűjöttem rá, hoyg mások milyenek--- jobbak.
neked kell dönteni
Nem csalom meg!!!!!!!
Ilyet nem írtam, csak gondolok sokat egy férfira, akit igen nem is ismerek, de foglalkoztat. És kb 1-2 havonta néha összetalálkozunk és köszönünk egymásnak... ennyi. Sosem csaltam meg senkit, soha! És a férjemet se tudnám!
Fel lehet még melegíteni ezt a házasságot, vagy reménytelen? Ha már más után vágyakozom ott ugye baj van?!
Szexorientált világban élünk. Azt hisszük, a szex az élet lényege, célja, érteme, és más semmi nem számít. Tehát hozzámegyünk a jó hapsihoz, aztán ha van mégjobb, belezúgunk, a koráébbi meg már szexuálisan megszokottá válik, nem izgat, akkor meg minek? ... És ahogy már írta is valaki, a következő örök szerelem is addig tart, amíg nem jön egy mégjobb.
Talán jó lenne észrevenni, hogy más értékek is vannak az életben. Nem vagyunk ennyire üresek, mint egy felfújt léggömb. Talán nem kellene ennyire szexvezéreltnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!