Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok, de miért...

Férjnél vagyok, de miért vágyódom egy másik férfi után? Sokszor azt érzem nem is szeretem a férjem, nem esik jól, ha hozzám ér.

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Hiányzik a romantikus szerelem a házasságodból, meg a bizalom is sérült valamennyire a húzások miatt. Ilyen helyzetben előfordulhat, hogy vágyódsz más után is.

Ne ess kétségbe. Ahogy a szólás mondja, azt nem akadályozhatjuk meg, hogy a madár elszálljon a fejünk felett, de azt igen, hogy fészket rakjon a hajunkon.

15 év igen jó házasság után én is ezt vettem észre magamon, amit te leírsz. Egy ismerősöm elkezdet bókolni, meg megjegyzéseket tenni, hogy ilyen nőt kellett volna elvennie, mint én vagyok (elvált), hát nekem is megmozgatta az érzelmeimet. Nem mutattam ki neki, és szűk egy évbe telt, míg a vágyak elmúltak. Most már én is tudom, hogy van ilyen. Nem akartam, nem biztattam, nem adtam neki teret. Ennél többet nem tehetünk.

Pontosabban igen. A házasságon javítani mindig aktuális, de lehet, hogy a ti esetetekben inkább a férjed az, aki többet tehetne. Legjobb, ha elfogadod őt olyannak, amilyen, mert a változás valószínűsége igen csekély.

2009. júl. 2. 00:43
 12/25 A kérdező kommentje:

Támadni és sértegetni könnyű a másikat, főleg látatlanban és tudattalanul. Nem vagyok persze én sem hibátlan, de mikor merjen egy ember belevágni egy házasságba? Mi 9 évig voltunk együtt, és 3 éve vagyunk házasok. Csak az a baj, hogy ahhoz, hogy megismerj egy embert egy ÉLET is kevés. Ha nem szerettem volna tiszta szívből annó, akkor valószínű nem megyek hozzá, és nem vállalunk közösen egy gyereket. Mert nem akárkinek szül egy nő, csak annak a férfinak, akit méltónak tart az apaságra, de mindez sok mindent felszínre hozott. Nekem is vannak rossz szokásaim, csinálok olyat, amit meg bánok, de ki nem??? Viszont ő tökéletesnek hiszi magát és nagyon király csávónak, csak közben átgázol mindenkin, lenéző, utálatos sokszor, önző.... Tehát egyre több rossz tulajdonsága került felszínre, amik eddig nem mutatkoztak. Igen vannak jók is, de sajnos az mára már elég elenyésző, próbálom újra felfedezni sok tüske után nehezebb, mint hittem.

Persze a szex nem minden, én nem is vagyok szexmániás, csak ő, neki napi 3 alkalom is kevés volna és ez örök vita köztünk. Ha erőlteti még rosszabb.

Igen rizikó egy újabb és ismeretlen férfi, nem is azt írtam, hogy fejest ugrok, csak azt szerettem volna tudni, hogy miért gondolok annyit rá, mikor nem akarok és mégis.

Köszönöm a válaszokat, voltak hasznosak is számomra, előítéletek nélkül.

2009. júl. 2. 08:42
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

Mintha csak a saját érzéseimet olvasnám.A különbség csak annyi,hogy én meg is csaltam a férjem.Igaz,nálunk nincs gyerek,aki szenvedne ezért.Én is ezen okokból jutottam el idáig,amit te is írtál ,a férjemmel.Harcoltam hónapokig az érzés ellen,mert én sem ilyen félrelépős típus vagyok,mégis nagy volt a vonzalom.Amikor megtörtént,elmondtam a férjemnek,hogy váljunk el,őszintén.Nem akartam,hogy mástól tudja meg.Ő könyörgött nekem,hogy ne hagyjam el.Hónapokig ment ez a huzavona,és végül ő úgy kikészült idegileg,hogy kórházban kötött ki.Nagyon szerettem a másik férfit,de nem hagytam el a férjem,mert nem bírtam volna elviselni,hogy mégis miattam megy tönkre.Miután így döntöttem,persze szenvedtem nagyon én is,szakítottam a másikkal.És elhatároztam,hogy szülni fogok bármi áron.A férjemet kiengedték a kórházból,és mi már a következő héten lombikprogramra jelentkeztünk.És kiderült,hogy nem kell mennünk,mert én terhes lettem a másiktól.A férjem elfogadta a babát is(még nem született meg),de én nagyon sokat gondolok még most is rá....És tudja a férjem is,hogy olyan már nem lesz a kapcsolatunk,mint régen volt.

Neked csak annyit tanácsolnék,hogy előbb a férjeddel beszélgess el,mert ha megcsalod utána nemigen van visszaút.Nagyon sok erőt és szerencsét kívánok neked.22hetes kismama

2009. júl. 2. 09:42
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Kedves utolsó!Oltári nagy balek a férjed,még 1 ilyen hülyét nem találsz az biztos.
2009. júl. 2. 11:44
 15/25 Odin777 válasza:
14%

ha más után vágyakozol az nem csak ezt jelenti hanem azt hogy a probléma nem ma kezdődött el szért az is lehet hogy több idő kell arra is hogy vissamelegedjen a kapcsolatotok .

ha nem szeeted akko mi lenne ha fél évre külön mennétek ezalatt felfrissülhet a dolog és egy smás is be csúszhatna ami megint megújító lenne számodra ..

ami halogatódik az halogat konkrétan vagy meg újíttyátok a dolgot a prob-nál v halad tovább

és szünetnél az emberi agy is vissza tud állni a kezdő helyzetre és végig tud menni a sérelmeken és ha lemúltak meglessz a problma is mindössze csend kell hozzá és új kimozdító hatású dolgok amikkel nyilván vigyázni is kell

én amúgy fiatal vok de a pszihológia az erősségeim közé tartozik

2009. júl. 2. 13:15
 16/25 anonim ***** válasza:
09:42: nem vagy semmi...tényleg ritka nagy balek a férjed. Nem lennék a helyében, mikor tudja, hogy nem szereted és közben másra gondolsz, de azért a gyerekedet majd vele tartatod el, de neked sem lehet valami jó életed...csak azért maradtál a férjeddel, hogy nehogy belehaljon az elhagyásba? Egyikőtök életét sem irigylem.
2009. júl. 2. 13:26
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
9.42-es vagyok.Még annyit,én nem tartatom el magam senkivel.Ennek a babának az apja is szívből örülne.Amúgy én is sokszor kérdezem a férjemtől,hogy miért maradt velem így is.
2009. júl. 2. 14:25
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Vannak ilyen férfiak. Nekem három barátnőm is ezt a receptet csinálta végig: a férjük elhanyagolta őket, nem volt semmi romantika, levegőnek nézték az asszonyt, ordibált az egyik. Aztán jött egy harmadik, aki megadta mindazt, ami egy nőnek kell: figyelem, romantika, udvarlás, beszélgetések. Kettő megcsalta a férjét, mindhárom közölte, hogy elhagyja a másik férfiért. Mit tettek erre a férjek? Visszakönyörögték az asszonyt, jaj, nehogy elhagyja őket, belátták bűneiket, és sokkal több figyelmet fordítanak a párjukra.

Én valahol tisztelem is őket. Másrészt az én férjem páros lábbal rúgott volna ki, ha a helyükbe lett volna. De ő nagyon jó férj, szemben az említettekkel. De: ezt ők is belátták, és valszeg úgy gondolták, hogy a viselkedésük után nem lehet nagy a hangjuk. Legalább belátták, ezt tisztelem.

2009. júl. 2. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:

Hihetetlen mennyi gonosz ember van,az ilyenek inkább tartsák maguknak meg a véleményüket!

Abba egyik nagytudásu se gondol bele,hogy ilyen esetbe Ő mit tenne???Az érzéseinek senki SENKI nem tud parancsolni,egyik napról a másikra változik valakinél fellángolás van akinél egy élet,sose tudhatod,hogy eléd mikor lép be egy olyan férfi aki ha csak rád néz rögtön beleszeretsz.

Pláne ha a férjed ilyen,hogy le se szarja a fejed,beletipor a lelkivilágodba stb..jóhogy elkezd más férfiak után nézelödni! és itt a nézelődni nem azt jelenti,hogy meg csalni!!tudtommal az,hogy valaki köszön valakinek az még nem megcsalás.

Egyébként meg nincs olyan nő és férfi aki ha házas is nem nézelödik az utcán vagy kv-zóba vagy akárhol,senki se a vakságra esküdött az oltár elött,hanem a hűségre,a kérdző viszont leírta nem megcsalás és nem kell rögtön a torkának ugrani,mert mindenki tud bántani mindekit,de saját magába nem tud jó mélyen vissza tekinteni,mert tuti,hogy az ilyeneknél sem okés valami.

A kérdésre a válaszom,próbáld megbeszélni a férjeddel,hogy ha ez így megy tovább akkor elfog veszíteni ,az érzéseidet mond el neki őszintén,hogy ugy érzed már nem az a férfi akibe beleszeretett meg hasonlók ami a szíveden az a szádon...

Ha nem tudjátok megbeszélni és megoldani akkor meg ne erőltessétek tovább.

De mindig van egy kis remény,hogy hátha...én szoritok neked ,hogyminden rendben legyen és boldog életetek legyen vagy együtt vagy külön,de boldog.

Minden jót neked

2009. aug. 18. 10:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát sajnos itt már baj van... Én alapvetően a megmentés híve vagyok (én is évekig küzdöttem a volt házasságomban), de mindig azt vallom, ehhez két ember kell és őszintén kell akarni megmenteni a kapcsolatot, akkor van értelme. Nálatok szerintem Te nem szereted a férjedet és nem is tudom, hogy "vissza lehet-e állítani benned" az érzést... A szerelem nem parancsszóra működik. Úgy tűnik, nem jól választottál, nem gondoltad át teljesen, hogy a férjeddel szeretnéd-e leélni az életed. Persze mindketten tartoztok egymásnak annyival, hogy megpróbáljátok megmenteni, de hogy legbelül mit érzel, azt neked kell tudnod. Szerintem nem fog sikerülni, én így gondolom. Hogy a másikból lesz-e valami? Nem tudom, ha elváltok, akkor esetleg próbálj közeledni, add jelét, hogy szabad vagy, de bárki mellett kötnél is ki, legközelebb ne hamarkodd el ennyire a házasságot.
2009. aug. 18. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!