Ha barát/nő, unokatesó, vendég alszik nálad, hogyan oldod meg, hogy meztelenül nehogy meglássátok egymást?
Figyelt kérdés
Vagy nincs benne semmi ciki?2012. jún. 4. 14:52
21/24 anonim válasza:
Én sosem pucérkodom itthon:) mindig a fürdőben öltözködöm.
22/24 anonim válasza:
Én ilyenkor beviszem a fürdőbe a cuccaimat fürdés előtt, mondom az illetőnek, hogy elmentem fürdeni... ajtó becsuk, öltözködöm. És egyik ismerősöm sem olyan tapintatlan, hogy benyitna közben, mert ez kell, az kell, amaz kell...
23/24 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezetten szégyenlős, de senkit nem hozok kellemetlen helyzetbe...
A fürdőben öltözöm át (nálunk nem megoldható a másik szoba, mert nincs rajta ajtó--2 személyre vagyuk berendezkedve)
Emelett engem sem zavar, nem bámulok, mert hozzászoktam az ilyen helyzetekhez.
9,5 évet voltam koleszos, ebből 4 évet koedukált koliban és 6 hónapot koedukált fürdő/ Wc-s koliban.
simán megoldottuk, sosem láttam ellenkező nemű pucér feneket sem:)
Amúgy szoktam meztelenkedni, még megtehetjük, ha nincs vendég bugyi -top-on kivül nincsen rajtam más, télen nyáron fullasztó meleg a panel...
Másrészt ha nem görcsölsz rajta h "jujj nehogy meglásson" akkor nem is fog, de ha esetlenkedsz a törölközővel óhatatlanul odanéz , hogy mit bénázol:D
24/24 anonim válasza:
egyáltalán nem zavartatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!