Szerintetek normális amit most érzek?
A volt barátom tegnap halt meg,2 évig volt rákos,nem kezeltette magát mert az anyukája 10 év betegség után halt meg és ő azt mondta,hogy nem akarja azt átélni amit az anyukája így nem járt el a kezelésekre.
Pont mielőtt kiderült volna a betegsége,fél évvel az előtt szakítottunk közös megegyezés alapján ,én már rég nem éreztem iránta semmit és csak néha-néha beszélgettünk facebookon is (utoljára 4 hónapja) de most mégis valami hatalmas hiányt érzek,igazából nem tudom elhinni ,hogy meghalt mert mindenki tudta,hogy így előbb vagy utóbb meghal ,de olyan mintha nem lenne igaz ő úgy élt a betegséggel mintha az nem lenne, ha szóba is jött viccet csinált belőle.
Nem vagyok szomorú mert még nem fogtam fel, most úgy vagyok,hogy így a legjobb neki és jó érzéssel tölt el,hogy már jobb neki, de később 1-2 nap múlva mikor rájövök,hogy tényleg nincs többé nem tudom mi lesz nem szeretném,hogy a jelenlegi párom kellemetlenül érezze magát majd a viselkedésem miatt mert lehet,hogy hosszabb ideig is ezen fognak járni a gondolataim.
Majd el akarom olvasni a régi beszélgetéseinket is és az sem lesz jó hatással rám....
Megfogja érteni a párom,hogy nem leszek vidám, de attól félek,hogyha ez hosszabb ideig elhúzódik már nem lesz olyan megértő, mert én a kutyámat is 2-3 hónapig gyászoltam és nem tudom....
Teljesen természetes amit most érzel. Gyászold meg, és ha Neked ehhez az kell, hogy olvasgasd a régi beszélgetéseket, akkor tedd azt, megkönnyebbülsz. Szerintem a barátod meg fogja érteni, persze azért nem mindig előtte olvasgasd, vagy nézd a képeit a volt barátodnak.
Nekem is tegnap halt meg az egyik ismerősöm, pont ahogy Te írtad... Egy egész város gyászolja szinte. Még az is lehet hogy egy emberről írunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!