Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfogadni a...

Miért nem tudom elfogadni a barátomat? :S

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki nagyon kedves, nagyon sok jó tulajdonsága van. Sok rosszat nem tudok róla mondani. Mindenki azt hiszi, hogy mi ketten milyen jól kijövünk, ő nagyon ragaszkodik hozzám, viszont én valahogy sokkal szívesebben vagyok más barátaimmal, mert velük jobban érzem magam, mint vele. Ma délután valószínűleg találkozom vele, de ehhez semmi kedvem nincs. Már 2 napja találkozni akar velem, de mindig lemondtam. Tudom, hogy nem érdemli meg, hogy így viselkedjek vele, de nem tudom miért állok így hozzá ehhez az egészhez. Másokkal valószínűleg szívesebben mennék. Valaki tudna tanácsot adni, esetleg van hasonló tapasztalata? Csak normális válaszokat várok!

16/L

2012. máj. 28. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a túlzott ragaszkodása miatt úgy érzed, hogy megfojt, rád telepszik és ezért menekülsz előle?
2012. máj. 28. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem, 1általán nem telepszik rám csak elvárja hogy azért mégis tartsuk a kapcsolatot
2012. máj. 28. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínű nem vagytok egymáshoz valóak,16 évesen fiatal vagy még és te is írod, hogy egyszerűen mással szívesen vagy így egyértelmű, hogy szerencsétlent ne hülyítsd , mond el neki mit érzel és hagyjátok ezt a kapcsolatot.
2012. máj. 28. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet fejben túlrinyálod az egészet, találkozz ma vele, elvagytok 1-2 órát, aztán ha nagyon rossz érzésed van, hirtelen "dolgod" lesz. Vagy pl. kérd meg anyukádat/egyik ismerősöd, hogy 2 óra után csörögjön rád mizu, ha nagyon vacak, odakamuzod hogy dolgod lett és menned kell. Pl. valami családi és lelépsz.
2012. máj. 28. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy csinálsz, mintha 40 éves lennél, a férjed lenne ő és lenne 2 gyereketek!

Szépen hagyd ott, ezzel , hogy vele vagy, de mégse, nem teszel jót neki és ezek szerint magadnak sem! Éretlen vagy még, 16 évesen éld az életed, barátkozz, kapcsolódj ki és ne a párkapcsolatodon aggódj, arra lesz még egy jó pár éved!

2012. máj. 28. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
CSAk baràtok vagyunk!!!!!! Am az is nagyon zavar h az összes ismerősöm másnak látja ezt a kapcsolatot mint ami igaziból
2012. máj. 28. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor szépen rázd le,hiszen egyértelmű,hogy a terhedre van.Ha pedig terhedre van,akkor nem is tartod igazán a barátodnak,ezt pedig el kéne mondanod Neki,különben továbbra is ragaszkodni fog Hozzád.
2012. máj. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!