Ha barát/nő, unokatesó, vendég alszik nálad, hogyan oldod meg, hogy meztelenül nehogy meglássátok egymást?
ha a barátnőm nálam alszik akkor pont az a cél,hogy lássuk egymást meztelenül.
unokatesó,vendég:kicsi az esélyrá,hogy egyzsrre ébredünkfel és koszálunk a lakásban,de egy gatyát felkapni 3mp.és nem vagyok szégyenlős.
Gondolom sem a kérdező, sem némelyik válaszoló soha tesiórán le nem zuhanyozott (nehogy má' meglássák meztelenül), osztálykiránduláson részt nem vett (3-4 ember egy szobában), az előző válaszoló pedig pl. a koleszt olyan helynek tarthatja, ahová kifejezetten a mások előtti pucérkodás miatt megy lakni valaki :)
Egyébként meg, amikor a másik épp meztelen pár pillanatra, akkor nem kell odabámulni és kész. Alapszabály, ennyi.
"Gondolom sem a kérdező, sem némelyik válaszoló soha tesiórán le nem zuhanyozott (nehogy má' meglássák meztelenül), osztálykiránduláson részt nem vett (3-4 ember egy szobában), az előző válaszoló pedig pl. a koleszt olyan helynek tarthatja, ahová kifejezetten a mások előtti pucérkodás miatt megy lakni valaki :) "
Tesiórán nem volt zuhanyzónk, így tényleg nem zuhanyoztunk.
Osztálykiránduláson a fürdőben öltöztünk le/fel. Táborban is. Minden évben voltam nyári táborban, csupasz segget nem láttam, pedig 10-15-en voltunk egy szobában.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!