Vicces családi sztori?
Figyelt kérdés
Biztosan történt már veletek valami igazán vicces.Vagy akár egy kellemetlen szitu(akár szülinapon,eseményen,vagy csak szimplán a mindennapokban),ami vissza gondolva inkább humoros...Meséljetek :)2012. jún. 4. 13:27
21/26 A kérdező kommentje:
Phu,ezek is nagyon jók!:DD
Azt viszont nem értem,hogy miért kell bárkit is lepontozni,hiszen mindegyikőtök válasza 100%-ban hasznos,vicces.Igazi sztorik!Nagyon remélem,hogy még lesz bőven. :)
2012. jún. 4. 18:32
22/26 anonim válasza:
a szánkóson még most is röhögök! köszi :)
23/26 anonim válasza:
Nővéremmel történt. A vőlegényével anno, mikor még csak randizgattak, azt hiszem az első este, volt nálunk. Hazajöttek a szórakozóhelyről, a srác mondta hogy elmegy lefürödni, oké mondja nővérem, addig ő megágyal. Alig ismerték még egymást, még nagyon az elején voltak a dolognak. Tesóm ágyal, a srác mihelyst bement a fürdőszobába, jött is ki, kicsit zavarba jött arccal, hogy "van valami a fürdőszobaszőnyegetekn." Tesóm bemegy, hát látja hogy egy irgalmatlan nagy hatalmas macskaf*s, vigyorog ott, mellé a kellemes illat.Jól bemutatkozott a ház, ahol nővérem él. :D
24/26 anonim válasza:
Édesapám kb 2 hónapja randizgatott anyummal, mikor megismerte anyum szüleit. Előtte nem volt rá alkalom, mert anyum mondta, hogy az apja kórházban van, nem részletezte, miért. Forró nyári napon, strandon meg is történt a találkozó. Minden remekül alakult, üldögéltek, ebédeltek, akkor apám úgy döntött, gavallér lesz, és meghív mindenkit egy jó hideg sörre. Mikor nagyapám elé lerakta nagy mosollyal az üveg sört, érezhetően megfagyott a levegő, és vágni lehetett a feszültséget. Szegény apám nem értette, mi rosszat tett, anyum csak egy hónap múlva avatta be, hogy nagyapám igazából nem kórházban, hanem elvonón volt...
25/26 anonim válasza:
én Dunaharasztiról jöttem haza a barátnőmtől. és annyira beszélgettünk, hogy nem néztem, hova szállok fel. Hát kérem szépen, felszálltam a mozdonyba. Nagy nehezen felmásztam, de már furcsa volt, hogy nem jön le a lépcső. Sebaj mondom, új fejlesztés biztos, csak nem tudtam elképzelni, az idős mamik hogy mennek fel... :D mindegy, nyitom az ajtót, benézek, egy faszi ül az ajtóban, a hátát láttam. Mondom fura elrendezés. Benézek, erre kiszól a mozdonyvezető: Itt már nincs több hely. Tudni kell, hogy 150 cm vagyok, alig tudtam lemászni a létráról, a párom 193 cm, villanymozdony szerelő, és külön oktatták, hogy kell ide fel - és lemászni. A kaller meg annyira röhögött, hogy nem kellett jegyet vennem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!