Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces családi sztori?

Vicces családi sztori?

Figyelt kérdés
Biztosan történt már veletek valami igazán vicces.Vagy akár egy kellemetlen szitu(akár szülinapon,eseményen,vagy csak szimplán a mindennapokban),ami vissza gondolva inkább humoros...Meséljetek :)
2012. jún. 4. 13:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%

Hát nekem kellemetlen volt mint vicces de a párom kinevetett érte!

Papirt forditattunk!Elmentünk egy fordítós hölgyikéhez!Megcsinálta a papirt,kérdeztem mivel tatozok!Mondta hogy 38euro 40-et adtam!Visszaadta a 2 eurót eltettem!Az asszönyka tette le a pénztálcát és megcsörrent az apró benne erre ö mondta hogy nagyon sok aprót tart hogy legyen miböl visszaadni neki!Erre én:Jólvan tessék hagyni az a két eurót nem kérjük vissza!(közben már el is tettem a pénzt) De a hölgy mondta hogy köszönöm!A semmit :) A párom meg bevágta hogy ezt most mire mondtam amikor már eltettem azt a nyanvadt 2eurós :) olyan gáz volt :(

2012. jún. 4. 13:34
 2/26 anonim ***** válasza:
54%

Azért akarod olvasni ezeket, hogy jó kedved legyen?

(Komolyan kérdezem, nincs bennem rossz szándék, csak kíváncsiság.)

2012. jún. 4. 13:37
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Itt gyakorin találtam egy témát szintén ebben, már vagy 3-4 oldalt írtak bele. Hát, jópáron úgy röhögtem, hogy folyt a könnyem is! Hatalmas sztorik vannak!
2012. jún. 4. 13:44
 4/26 A kérdező kommentje:
Kettes: Igen,ezért is és gondolom másokat is szintén jókedvre derít.Gondolom én is azt olvashattam,amit a hármas kommentelő említett meg az imént.Tényleg nagyon jó kis történetek voltak,némelyiktől fetrengeni lehet.Jó lenne minél több ilyesmit olvasni,nem mindig csak a gondokkal bajlódni.
2012. jún. 4. 13:56
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

A leggázabb az volt, amikor egy orvosi rendelő várótermében voltunk, én, testvérem (fiú), és a nagyi. Ő bement a dokihoz, mi ott ültünk tesómmal (csúszós, meleg bőr üléseken, ez fontos lesz), és vártunk. Már várakozás közben is égtem tesóm miatt, mert hangoskodott, idiótán röhögött, csikizett, stb. Vagyis megállás nélkül piszkált engem. Rajtunk kívül meg ugye csak mogorva idős nénik voltak szinte, akik nem túl kedvesen néztek bennünket.

A pontot az i-re viszont az tette fel, amikor nagyi kijött, és álltunk fel, hogy akkor induljunk kifele. Tesóm ugyanis utolsó poénként egy hatalmasat fingott, ami azon a hülye bőr ülésen iszonyatosat szólt, bele a haláli csendbe. Kb. fénysebességgel száguldottunk ki onnan, iszonyat kellemetlen volt.

Utólag (bő tíz év után) persze mosolygok rajta :D

2012. jún. 4. 14:15
 6/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is jók ezek a kérdések. Némelyik válaszoló kifejezetten frappáns stílusban ír, sírva röhögtem sok történeten:D
2012. jún. 4. 14:32
 7/26 A kérdező kommentje:

Első és ötödik kommentelő:már érdemes is volt kiírni a kédést!:D

Fingós van nekem is.

Fürödtem,el voltam nyúlva a kádban.Közben hallottam,hogy megérkeztek a vendégek.Nagyiék,unokatesómék és még jó pár emberke.Konyhában beszélgettek(ekkor még a konyhából nyílt a fürdőnk).Egyszer csak egy óriási "dörgés",ugye kádban még hangosabb a dolog,majd hallom,hogy pár másodpercre valahogy csend lett odakint.Na,már ekkor égett a fejem,apám pedig még tetőzte, vigyorgó hangon bekiabált,hogy ez szép volt... utána röhögés :D

2012. jún. 4. 14:33
 8/26 anonim ***** válasza:
43%

Itt a fingós csjaszi és a virágcsokros srác (ő nagyon jól mesél:)) viszi a pálmát:D:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. jún. 4. 14:34
 9/26 A kérdező kommentje:
Valamokka,ezeket már olvastam,de ismét könnyesre röhögtem magam!Köszönöm :D
2012. jún. 4. 14:51
 10/26 A kérdező kommentje:

Ha Ti nem írtok,majd írok én :D

Olvasgattam a kérdéseket és egyik válaszról beugrott egy történet...

Barátommal történt meg,jó pár évvez ezelőtt,akkor még sajnos nem ismertem,így a történetet is az ő barátaitól tudom.

Nos,szokásos hétvégi program,bulizás.Egyik helyről a másikra,végül mindig egy discóban kötöttek ki.Ezen a bizonyos estén igencsak sikerült kiütni magát,jobbnak látta,ha haza vánszorog(2-3 óra körül).Elköszönt a többiektől,egyikük kérdezgette,hogy nem lenne-e jobb,ha elkísérné,nehogy gond legyen,hiszen még menni is alig bírt.Erősködött,hogy minden rendben lesz,és elment.Többiek buliztak tovább,5-kor záróra a discóban,majd indulás haza.Baráti kör két tagja szintén arra jár haza,amerre a barátom is.És mit látnak?!

A barátom ott áll egy villanyoszlop mellett,fogdossa és könyörög neki:"Ne menj el,maradj még itt velem,beszélgessünk!" :D

2-3 órán keresztül társalgott egy oszloppal,azóta is gyakran piszkálják ezzel :DD

2012. jún. 4. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!