Kérlek nézzétek meg és mondjátok mit tegyek a húgommal ezután?
Én anyuka vagyok.14 éves lányom,és 21 éves fiam van.De én valamit nagyon nem értek. A legtöbb anyuka miért felejti el, hogy ők is voltak gyerekek??
Én is voltam gyerek.Én is törtem össze poharakat,égettem ki véletlenül vasalás közben inget. Én SOHA nem szidtam le egyik gyerekemet sem ezért.Pedig tudnék mesélni,hogy a 2 gyerek mennyi poharat,tányért törtek össze..Na és?? A lényeg,hogy ne vágják meg magukat.A poharat lehet pótolni.Miért viselkedik így anyud?? Szerintem ott nem a vasalás vagy egy törött pohár a lényeg.Sokkal mélyebb dolog ez..Nagyon sajnálom a húgodat,mert anyudnak fel sem tűnik,hogy milyen sokat árt neki.
ma 21:00
Nagyon egyetértek!Tudod az a baj, legalábbis én ezt vettem észre, hogy sok embernek már nincs türelme a gyerekhez.Lehet a rossz körülmények, pénztelenség, munkahelyi stressz játszik szerepet.
Nagyon sok olyan szülő van, aki csak megszüli a gyereket, de semmi szeretetet és törődést nem ad nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!