A fiunk amióta elkerült a szülői házból, megnősült és van egy kis családjuk. Miért látom mindig szomorúnak?
Ne haragudj, de szerintem a szülő az utolsó, akivel ilyen problémát meg akar beszélni az ember (ezt tapasztalatból írom!).
Támogasd, amivel tudod, de az ő élete az ő élete, neki kell tudni megoldani, nélkületek! Ezt jobb, ha elfogadod, mert ha elkezdesz faggatózni, rosszabb lesz!
Sajnálom mind azt,aki azt gondolja,hogy rossz a kapcsolat a menyemmel. Hát tévedtek,mert ebből a kérdésből is ki lehetett volna olvasni,hogy mennyire tapintatos vagyok. Nem azt kértem,hogy minősítsék a családot, hanem azt,hogy ki hogyan közelítene meg egy ilyen helyzetet?
Aki rosszat tanácsol, az mindig önmagából indul.Hát ez nálunk úgy müködik, ha egy nap nem keresem,hát keresnek ők .Egyébként nem egy gyermekes család vagyunk.Csak megszoktuk beszélni,ha valakit bánt valami. Jól írta valaki, hogy név nélkül mindenki tudja pocskondiázni az em
bert, de tanácsot nem tud adni!!!!!!!!!!!!
Adtunk tanácsot. Ne ártsd bele magad olyanba ami nem rád tartozik. Nekem 3 gyerekem van, de soha nem zaklatnám a gyerekeim. Tudják, ha segítségre szorulnak, akkor ott vagyunk,jöhetnek. De felnőtt emberek, saját családdal, nem fogom zaklatni őket és kérdezgetni mi a gond.
Ha rám is tartozik, akkor majd szólnak.
Itt mindenki elvakult, fanatikus, anyósgyűlölő?
Szerintem qrvára nem belepofázni akar a fia életébe, hanem segíteni neki, és a kettő között óriási különbség van! Ha bele akarna pofázni, nem ide írna kérdést!!!
Jézusom!
Az én férjem családja is ilyen összetartó család. Mindent megbeszélnek és segíteenek a szülők, mert bizony néha kell, hogy ők is segítsenek! ez egy jó dolog!
sajnos az én családomról már ez nem mondható el...nem is szivesen fordulok a saját családomhoz segítségért!
már írtam egy kommentet, hog nem feltétlen boldogtalan, talán csak a mindennapok súlya az, ami nyomasztja! De ha biztosra akarsz menni, és tényleg jó a kapcsolatod a fiaddal kérdezz rá tőle!
Köszönöm szépen kedves l6/l6-os hozzászólónak,hogy ő legalább elolvasta a kérdésem! Soha nem szólók bele a dolgaikba, sőt még mondják is ritka az ilyen anyós és após,aki semmit nem szól. Azért a felől biztosítva vannak,hogyha bármikor segítségre szükségük van, akkor amiben mi tudunk segítünk. Hát volt,valaki aki azt irta ezen az oldalon, hogy itt a primitiv emberek próbának meg nagyon okosak lenni. Mindenkit pocskondiázni, hiszen itt nem ismeri senki, nem tudja kire mondja a buta véleményét.
Mégegyszer köszi,hogy legalább úgy értetted,ahogy én is gondoltam!!!!!!!!!!!!!!
azt írod "Soha nem szólók bele a dolgaikba"
de azt is "hiába kérdezgetem", "hogyan lehetne erről beszélni"
Tehát beleszólsz. Kérdezgetsz. (én pl. megbolondulok, a "látom,hogy valami gond van, mondd el" kérdéstől, ki nem állhatom. Ha valami elmondandóm lesz majd elmondom. De a mélyfúrástól kíméljenek meg.)
Te akarod megoldani a problémáját.
Hagyd békén. Ha valami közlendője lesz majd mondja.
Ha pedig nem mondja akkor nincs semmi olyan ami rád tartozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!