Reménykednek, reménytelenül? 40 felett gyermek nélkül, saját gyermekért-, normális kapcsolatért kapkodni.
Sok ismerősöm van, akik 40-45 év közöttiek és ilyen -olyan okok miatt most! döbbennek rá, hogy a biológiai órájuk ketyeg. "Azonnal" gyermeket akarnának, de tartós párkapcsolataik nincsenek, vagy rövid lélegzetűek voltak.
" Kb. 15 évet hagytak elszállni az életükből"-idézem. Elmélkednek erről-arról, állandóan analizálják magukat, a férfiakat, stb, stb...
Mire- miért vártak eddig vajon? Ti mit tapasztaltok a környezetekben?
Mindenki véleményét köszönöm!
Én 38 éves vagyok, túl vagyok egy váláson, elpazaroltam 8 évet az életemből egy pasira, akinek esze ágában nem volt családot alapítani. Eddig nekem sem, de aztán 36 évesen, mikor már a karrierem szépen ívelt, eleget szórakoztam és bölcsnek éreztem magam, elkezdett hiányozni valami más és belefásultam a hétköznapokba a férjem mellett.
Most ott tartok, hogy se gyerek, se kapcsolat, de nem vagyok elkeseredve, nyitott szemmel járok és bízom benne, hogy leszek még szerelmes. Mindig igyekeztem fiatalosan gondolkodni, csinosnak lenni, remélem, hogy még egyszer boldog leszek valaki mellett. A gyerek kérdés bizonytalan, már most is elég idős vagyok ahhoz, hogy szüljek, de még mire szerelmes leszek, kialakul a bizalom, élünk egy ideig és megismerjük egymást, leszek vagy 44. Ekkor meg már nem vágnék bele, szóval nem tudom, lesz, ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!