Koppantál már nagyot miután megláttál egy nőt smink nélkül? Nők válaszára is kíváncsi lennék!
Én a saját barátnőmön lepődtem meg. Mindnig nagyon erősen sminkel, meg állandóan fotózzák, szall a képei tökéletesek, a való életben sem csúnya.
Egyszer reggel találkoztunk, s én elmentem mellette, nem ismertem fel. Nagyon rosszul éreztem magam, de egyáltalán nem hasonlitott magára: hófehér pattanásos és szeplős bőr, hatalmas szem alatti táskák, olyan pici volt a szeme, mint egy mandzsettagomb.
Ismertem egy nőt, aki mindig csinosan jelent meg, szolid sminkben. Tipp-topp kis nő volt, még szépnek is mondanám. Egyszer valamiért összefutottam a pasijával az utcán és én sem tudtam előre, de bementünk a lakásba, ahol megláttam az előbb említett nőt smink nélkül. Kicsit nagyot csalódtam benne. Ő kellemetlenül érezte magát, mert nem szóltam előre. Persze, nem mondta, de éreztem rajta.
Egy másik csajnál, akit szintén sminkkel ismertem meg, alvás után felkeltünk és miután kijött a fürdőből, néztem nagyot (rá). Rögtön levette, hogy mi a szitu, mondta is, hogy világít a szeme. :-D
Egy másik barátnőm nem festette magát, egyszer egy buliba mégis úgy ment el, hogy kihúzta feketére a szemét. Utána mondtam is neki, hogy tegye gyakrabban.
A nőket így szoktuk meg, nincs ebben semmi kivetnivaló! Bármit kifestünk, átfestünk, más karaktert kölcsönöz neki. Ez nem újkeletű dolog. Egy férfit is át lehet változtatni nővé, smink/paróka/ruha, úgy hogy rá sem lehet ismerni. A nők meg, köztudott, hogy szeretik az ilyen "csilivili" dolgokat, mint pld. körömlakk, műköröm, smink, flitteres ruhák, fülbevalók etc. Ez hozzájuk tartozik, ezért nők a nők. Mi, férfiak, az egyszerű öltözködésre törekszünk, de a Nőket meg így szeretjük, ahogy vannak. Nem?
Van egy mondás: "A férfi abba szeret bele amit lát, a nő pedig abba amit hall. Ezért hazudnak a férfiak, és ezért festik magukat a nők". :) Ez mennyire talál!!!
A mostani barátnőm nem festi magát. Már kértem, hogy néha tegye meg. Őt így szoktam meg.
A magyartanárnőm mindig erősen sminkelt. Egyszer osztálykiránduláson megláttam az arcát, reggel. Azt mondta, hogy mindig festi magát, mert smink nélkül "meztelen" az arca.
Soha nem sminkelek. Csúnya vagyok, és ezen nemigen lehet változtatni. Belül vagyok szép - csak ez keveseket érdekel, a férjemen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!