Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem terhes és hozzám...

Az exem terhes és hozzám rohangál, hogy segítsek, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon szerettük egymást, 5 évig voltunk együtt, de aztán ő szakított velem. Van valami új pasija és most terhes lett tőle. Teljesen ki van bukva, hozzám járkál, meg hívogat, hogy legyek mellette, mert nem bírja és nem tudja, mit csináljon, meg hogy nem akar élni tovább. Ez 2 hete tart, próbáltam megnyugtatni, meg mondtam, hogy rám számíthat, de nem tudok többet tenni, ő se tudja, hogy mit akar. A pasija tiszta agresszív és azt mondta, hogy meg kell tartania, az exem meg fél tőle. Tiszta agyrém, igazából nem akarnám magára hagyni, de én meg nem tudom, hogy mivel segítsek egyáltalán és totál nem értem a dolgot.
2012. jún. 1. 21:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nincs most senkim, mert végre otthagytam a gyárat, kaptam egy jobb munkát, de így is 12 órában dolgozom, hogy kifizessem a lakbért és fenntartsam magam. Nem igazán van időm szórakozni, meg ismerkedni.
2012. jún. 1. 22:18
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

Csak azért kérdeztem, van-e valakid, mert ha lenne, kétlem, hogy tolerálná ezt.

Nagyon becsülendő, hogy ennyit dolgozol!

Én úgy gondolom, hogy az exed menekülne az új pasitól, és ez tény, hogy most csak rád számíthat(ő ezt gondolja, vagy tényleg így van), és ha véletlen valamilyen jelet küldesz neki, félreértheti, főleg terhesen, amúgy is érzékenyebbek vagyunk ilyenkor mindenre. Tehát okosan a segítséggel, tisztázd vele, hogy szerinted ez így vagy úgy jó, de ha annyira akarsz neki segíteni, max vidd el vizsgálatokra(de ne kísérd be, mert még összetévesztenek apukával). Vagy ha van valaki, akkor hivd el, ha tudod, hogy kettesben lennétek. Feltéve, hogy nem akarsz vele újra összejönni.

Ha igen(bár nem értek egyet), de akkor el kell fogadnod sokmindent, ami nem biztos hogy most rögtön okozhat problémát.

2012. jún. 1. 22:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Amennyit egy barátért tennék, se többet, se kevesebbet.
2012. jún. 1. 22:45
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, össze vagyok zavarodva. Igazából sosem voltam elég jó neki, a szülei is mindig azt mondták, hogy jobbat érdemel, mert szép, okos, sokra viheti. Ez a pasi valami 40 éves, gazdag. Én nem hibáztatom és eléggé megsajnáltam, mert nagyon zátonyra futott az élete.
2012. jún. 1. 22:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legegyszerűbb, ha leülsz vele, és tisztázod a helyzetet. Ez neked sem jó, és neki sem. Sajnálatból én nem lennék senkivel. Segíteni pedig csak mértékkel. Ha meg sosem voltál jó neki és a szüleinek, gondolod, hogy ez megváltozna? Lehet, de nem mindegy, hogy mi miatt(menekülési kényszer vagy tényleg rájött valamire, amitől értékelne).
2012. jún. 1. 22:52
 26/29 anonim ***** válasza:
És csak öt év után jött rá, hogy nem kellesz neki?
2012. jún. 2. 00:57
 27/29 anonim ***** válasza:
93%

A kommentjeid alapján született vesztes vagy. Megérdemled, hogy a nyakadba akaszkodjon ismét és jól kihasználjon.

Az ilyen rib@ncnak a szemébe kell röhögni...

2012. jún. 2. 10:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha végiggondolod, hogy mi lesz a kimenetele a dolognak, milyen lehetséges forgatókönyveket látsz?
2012. jún. 2. 11:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Ne legyél balek!!! A nő elhagyott, tehetne esett gyorsan mástól aztán a pasinak valószínű nem kell a gyerek, ezért gyorsan akar találni egy pótapát. Ha nincs ló jó lesz a szamár is alapon. Rázd le a nőt, és keress egy olyat aki megbecsül.
2012. jún. 2. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!