Az exem terhes és hozzám rohangál, hogy segítsek, ti mit tennétek?
Egyetértek a 9. válaszolóval.
Én fél éve vagyok egyedül, azelőtt nekem is egy 5 éves kapcsolatnak lett vége. Bár nem nagyon beszélünk, mégis ha bármit segíthetnék neki, gondolkodás nélkül megtenném.
Te annyit tudsz hogy melléállsz, és lelkiekben támogatod.
És NEM erőszakolhatja rá a pasija, hogy márpedig tartsa meg. Majd az exed eldönti.
23N
Még annyit hozzátennék, hogy szép dolog az empátia, egy bizonyos határig. Vigyázz tényleg, mert még a végén tényleg nálad fog kikötni. Esetleg kérdezd meg, az édesanyja vagy valakije nem tudna-e segíteni neki ebben.
Másik dolog, mi az, hogy leértékeled magad, mert te egy gyárban dolgoztál?? Nekem is van diplomám, a páromnak nincs, de soha nem nézném ezért kevesebbe, sőt, nagyon is ügyes, mert sokmindenhez ért, én meg kitörölhetem a fenekem a diplomámmal, max, ha kérdez valamit, tudok vlaszolni, nem kirakatbaba vagyok.
És az utolsó. Neked nincs új kapcsolatod esetleg?
Ha fél a pasijától, segíts neki keresni egy anyaotthont.
Az meg elég hülye duma, hogy ő mennyire okos, Te meg csak egy egyszerű melós... Most ki van a nagyobb szarban amiatt, hogy ostobaságot csinált?
Te jó ég, de sok kőszívű ember van itt.
Kérdező, ha te szíved szerint segítenél neki akkor tedd azt. Ha nem akarod, hogy "újra" beléd szeressen, vagy, hogy megint kikezdjen veled, akkor tisztázd vele, de ettől még mellette állhatsz, segíthetsz neki.
Ha nem akarod, ne hagyd magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!