Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem terhes és hozzám...

Az exem terhes és hozzám rohangál, hogy segítsek, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon szerettük egymást, 5 évig voltunk együtt, de aztán ő szakított velem. Van valami új pasija és most terhes lett tőle. Teljesen ki van bukva, hozzám járkál, meg hívogat, hogy legyek mellette, mert nem bírja és nem tudja, mit csináljon, meg hogy nem akar élni tovább. Ez 2 hete tart, próbáltam megnyugtatni, meg mondtam, hogy rám számíthat, de nem tudok többet tenni, ő se tudja, hogy mit akar. A pasija tiszta agresszív és azt mondta, hogy meg kell tartania, az exem meg fél tőle. Tiszta agyrém, igazából nem akarnám magára hagyni, de én meg nem tudom, hogy mivel segítsek egyáltalán és totál nem értem a dolgot.
2012. jún. 1. 21:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek a 9. válaszolóval.

Én fél éve vagyok egyedül, azelőtt nekem is egy 5 éves kapcsolatnak lett vége. Bár nem nagyon beszélünk, mégis ha bármit segíthetnék neki, gondolkodás nélkül megtenném.

Te annyit tudsz hogy melléállsz, és lelkiekben támogatod.

És NEM erőszakolhatja rá a pasija, hogy márpedig tartsa meg. Majd az exed eldönti.

23N

2012. jún. 1. 21:56
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy meghallgatod, nem sokat tehetsz érte. A jelenlegi élettársával kellen megbeszélnie a dolgot, nem pedig téged terhelni a sirámaival. Ha a pasija agresszív, pláne ne avatkozz a dolgaikba. Könnyen belefuthatsz a haragjába.
2012. jún. 1. 21:58
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Na, akkor most az okossága talán kisegiti a bajból.
2012. jún. 1. 22:00
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Még annyit hozzátennék, hogy szép dolog az empátia, egy bizonyos határig. Vigyázz tényleg, mert még a végén tényleg nálad fog kikötni. Esetleg kérdezd meg, az édesanyja vagy valakije nem tudna-e segíteni neki ebben.

Másik dolog, mi az, hogy leértékeled magad, mert te egy gyárban dolgoztál?? Nekem is van diplomám, a páromnak nincs, de soha nem nézném ezért kevesebbe, sőt, nagyon is ügyes, mert sokmindenhez ért, én meg kitörölhetem a fenekem a diplomámmal, max, ha kérdez valamit, tudok vlaszolni, nem kirakatbaba vagyok.

És az utolsó. Neked nincs új kapcsolatod esetleg?

2012. jún. 1. 22:01
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
Ha kakukkfiókát akarsz nevelni, karold fel. Előbb-utóbb arra fogsz rádöbbenni, hogy visszaköltözött az életedbe és nyakadba varrt egy idegen gyereket.
2012. jún. 1. 22:05
 16/29 anonim ***** válasza:
45%
Én segítenék neki, mert 5 évig volt az életem része, szerintem ez nagy dolog. Ha netán valaki 40 évig él, az egész élete 1/8-a, gondolj bele. Én támogatnám, ha szeretem még.
2012. jún. 1. 22:07
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha fél a pasijától, segíts neki keresni egy anyaotthont.

Az meg elég hülye duma, hogy ő mennyire okos, Te meg csak egy egyszerű melós... Most ki van a nagyobb szarban amiatt, hogy ostobaságot csinált?

2012. jún. 1. 22:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért hagyott el, amiért most vissza rohangál hozzád: mert balek vagy. Barátnak jó vagy, férfinak meg nem nézett. Most sem, csak arra vagy jó, hogy pátyolgasd. "Kell a jó? Nem. Kell a rossz? Kell..." Na, akkor szívjon egyedül, de ne hagyd magad kihasználni.
2012. jún. 1. 22:09
 19/29 anonim ***** válasza:
47%

Te jó ég, de sok kőszívű ember van itt.

Kérdező, ha te szíved szerint segítenél neki akkor tedd azt. Ha nem akarod, hogy "újra" beléd szeressen, vagy, hogy megint kikezdjen veled, akkor tisztázd vele, de ettől még mellette állhatsz, segíthetsz neki.

Ha nem akarod, ne hagyd magára.

2012. jún. 1. 22:14
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, Te egy baromi jólelkű srác vagy, mindig ilyen pasiért imádkoztam életemben..nem jött össze. A csaj eldobott, de szerintem még megérdemel egy esélyt. Csak ne hagyd magad bajba keverni, mert azért a Te életed számít elsősorban.
2012. jún. 1. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!