Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt anyámmal hirtelen?...

Mi történt anyámmal hirtelen? Rájött hogy nyár van?

Figyelt kérdés

most hírtelen rövidpórázra fogott.......

kitalálta hogy 9re legyek itthon, 11ig gépezhetek, nem mehetek házibulikba se....

ebben az a vicces, hogy míg suli volt ugye házibuli nem volt.. de.. nem zavarta ha 10után jöttem haza, ha éjfélig gépeztem stb..

na most mi van?!

2009. jún. 30. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem akarja, hogy elkapódj. Ha most, mikor akár minden hétvégén bulizhatnál és minden hétköznap csavaroghatnál engedné, hogy azt tégy, mait akarsz a szünet végére igencsak rosszul esne Neked, ha valamire azt mondaná, hogy nem. Tartsd be, amit mond, fő a békesség.
2009. jún. 30. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tartsd be percre pontosan amit megszabott,hogy lássa,bízhat benned és akkor majd biztosan elenged egyszer-egyszer buliba is. Félt téged és nem akarja,hogy "elkapódj" . Nyugi, idővel,ha jó leszel,majd megenyhül.
2009. jún. 30. 22:19
 3/9 A kérdező kommentje:

persze tudom hogy nem akarja hogy rosz irányba menjek.. tanultak már a leckéből..

de.. az a baj.. hogy nyár van.. nem az hogy mindent megengedjen..

de amik eddig nem zavarták mért most jön rá?!

nem azt akarom hogy minden hétvégén részegen szedjen össze a városból.. hanem házibuliba engedjen el.. esetleg a nyáron csak 1x.. engedjen be a városba cool clubba..

és ilyenkor olyan rosz.. mikor esetleg egy pesti havernál van házibuli.. és ő nem enged be :(

2009. jún. 30. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a második vagyok: hidd el,ha betartod a szabályokat,és látja,hogy jó kislány vagy,akkor majd el fog engedni egyszer-kétszer. Én is így voltam régen, betartottam szépen amit kért és amikor szépen megkértem,hogy elmehessek egy buliba (nem rendszeresen),akkor elengedett. Mikor ott is betartottam,h mikorra kell hazamenni, legközelebb is elngedett. ilyen egyszerű - ha látja,hogy rendesen viselkedsz és bízhat benned,fokozatosan egyre többet enged majd meg.

Persze azóta már oda megyek,ahova akarok,de pár éve én is úgy voltam,mint te.

22/L

2009. jún. 30. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:

khm.. amm fiu vok :D

értem mit mondasz... de.. nemértem mit próbálkozik.. mindíg beszélek vele ilyenekről, direkt ezért hogy tudja legalább milyenek a barátaim stb...

attól fél hogy rászokok a cigire.. mert a többiek csinálják.. meg hogy részegen megyek haza..

tudja hogy a cigit nem szeretem és 1000x lebeszéltük hogy az alkohol ízét sem.. azért meg nem iszom mert a többiek is.. szal nem értem mit próbálkozik..

a másik, meg betartanám.. ha azt mondaná hogy jó.. 1.. roszabb esetbe éjfél.. de egy házibuli se 10ig tart.. akkor sem ha nemvunk még 17 se...

de 10-11re kitalálja menjek haza.. inkább el sem megyek már mert kiröhögönek..

csak így meg nem fognak hívni sehova.. nem lesznek barátaim stb..

2009. jún. 30. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az utóbbi időben az lett a megszokott, hogy 14-15 évesek is éjfélig, meg hajnalig buliznak, az nem azt jelenti, hogy ez a normális. Jó lenne, ha sok olyan anyuka lenne, mint a tiéd, akkor nem kellenne attól tartanod, hogy kiröhögnek a többiek, mert akkor vége lenne a bulinak 10-kor, hogy 11-re mindenki otthon tudjon lenni. Teljesen helyén való, hogy aggódik érted, ha túlzottnak találod az aggódását, beszélgess vele, próbáld meg kitolni a határokat, de hidd el nem a buliban fogod megtalálni a barátaidat éjfélkor, sokkal inkább barátod az, aki inkább otthon marad veled beszélgetni, vagy tévézni, hogy ő is hazaérhessen időben.
2009. jún. 30. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem csak a cigaretta és a szeszesital a veszélyforrás, hanem a drog is. És ennek használata gyakorta az ilyen bulikon kezdődik. Egy-két hangadó elviszi a többit is rossz irányba.
2009. júl. 1. 08:29
 8/9 anonim ***** válasza:
jaj nekem is ilyen anyám :D kb most az van h jöjjek ekkora,meg akkora haza.. r*hadt élet inkább elsemegyek minthogy szégyenkezzen h ja nekem mennem kell.. pff:D:D hány évesvagy?
2009. júl. 1. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:

15 :))

hát ja.. mi is kitaláltuk bemegyünk hab partyra cool clubba.. anyám válasza?

jó.. de 10re legyél itthon...

alapból 7kor nyit.. szal fél9 elött nem érdemes odamenni :D

2009. júl. 1. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!