Hogyan viselkedjek a férjemmel a gyereke szülinapján?
Férjemnek előző kapcsolatából van egy 9 éves gyerek. Jó a kapcsolatuk, nekem is jó a gyerekkel.
Nekünk van egy közös 3 éves fiunk.
A szülinap a férjem telkén kerül megrendezésre, ahol felmerül problémaként, hogy nem tudnak túl sok gyereket meghívni, mivel messze van ezért ottalvós parti lenne, viszont a szülők nem is tudják levinni a gyerkőcöket, ill. felügyelet is kell, amire nem elegendő egy anyuka. (férjem exe) Ja és még ott lesznek a nagyszülők, de őket nem számítják be, mint felügyelő felnőttek.
Férjem a szülinapon leutazik, felköszönti a fiát, kicsit ünnepelnek majd hazajön.
Felmerült egy olyan lehetőség, hogyha ő lent töltené a hétvégét, akkor gyerekeket is tudna levinni a kocsijával ill. ő, mint még egy szülő, már elég lenne a felügyelethez is.
Én nem támogatom ezt az ötletet, nem elleneztem (mert nem állítottak választás elé, valószínű akkor elleneztem volna) hanem jónak tartom az egy napos verziót.
Mi a fiammal nem vagyunk meghívva. Ami engem zavar, hogy volt már rá példa, hogy az ex péntek és szombat este 10-kor telefonált, amit a férjem nem vett föl, (később kiderült, hogy semmilyen oka nem volt) de engem zavar így is.
Nem tudom, hogy mi lenne a helyes döntés, mondani a férjemnek, hogy menjen le és töltse ott a hétvégét vagy maradjak az eredeti verziónál, hogy lemegy és visszajön?
"Ezek ellen soha nem szóltam, persze néha nehéz, hogy megint egyedül maradok estére vagy a hétvégén egy-egy napra. Mi ide soha nem vagyunk meghívva, nem is hiányzik, csak persze én is a férjemmel szeretnék lenni."
És a gyerek nem szeretne az apjával lenni mindennap? Szerintem de. És neki nem csak 1-1 estét kell nélkülöznie.
Biztos vagyok benne, hogy még mindig többet van veletek a férjed, mint az első gyerekével.
Akkor meg? Akkor lenne jogos a neheztelésed, ha rátok kevesebb idő jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!