Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Oda tudnád adni valamelyik...

Oda tudnád adni valamelyik szervedet - pl. a vesédet - a férjednek/feleségednek, vagy annak a nőnek/férfinak akivel együtt élsz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy kicsit sem kötelesség érzetből, muszájból, csak szimplán szeretetből?
2012. máj. 31. 21:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
nem tudom mi volt a barátok köztben de én most pont egy ilyen helyzetben vagyok... van egy nagyon jó barátom aki súlyos vesebeteg lett, és megegyezik a vércsportunk, és már gondotlam arra hogy odaadnám neki, de két dolog tart vissza... az egyik hogy anyám nem tudom hogy reagálna rá (ki nem állhatja őt) másrészről meg nem tudom "vigyázna" e rá ha oda adom...
2012. jún. 29. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!