Oda tudnád adni valamelyik szervedet - pl. a vesédet - a férjednek/feleségednek, vagy annak a nőnek/férfinak akivel együtt élsz?
Odaadnám, gondolkodás nélkül.
Vele lassan 8 éve vagyok, de őt mjár az elején is annyira a "magaménak" éreztem, hogy szerintem akkor is simán odaadtam volna.
Korábbi párjaimnak egyiknek sem. Velük nem volt meg ez az erős érzelmi kötődés, ami a jelenlegi kapcsolatomban megvan.
Igen, barátok közt. Nos, hasonló helyzetben vagyok, bár hálistennek senki sem beteg.
Odaadnám, persze, gondolkozás nélkül.
Viszont, engem is lesz.rt egész életembe az apám, neki nem adnám oda.
anyukámnak, meg ha lenne gyerekem odaadnám.
pasinak/férjnek nem.
átéltem már hogy imádtam valakit, egyik nap még minden oké, mondogatta hogy szeret, a másik nap azzal a magyarázattal hogy "nem vagy szerethető" elhagyott. ezek után én nem bízok pasiban, nekem aztán ígérgethet fűt fát, meggyűrűzhet, mint egy galambot. örökre belém égett, hogy "majd egyszer elhagy ez is, megun, talál jobbat stb."
az anyukám viszont örök, és a hibáim, rossz tetteim ellenére is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!