Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Oda tudnád adni valamelyik...

Oda tudnád adni valamelyik szervedet - pl. a vesédet - a férjednek/feleségednek, vagy annak a nőnek/férfinak akivel együtt élsz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy kicsit sem kötelesség érzetből, muszájból, csak szimplán szeretetből?
2012. máj. 31. 21:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Odaadnám, gondolkodás nélkül.

Vele lassan 8 éve vagyok, de őt mjár az elején is annyira a "magaménak" éreztem, hogy szerintem akkor is simán odaadtam volna.

Korábbi párjaimnak egyiknek sem. Velük nem volt meg ez az erős érzelmi kötődés, ami a jelenlegi kapcsolatomban megvan.

2012. jún. 7. 18:59
 32/41 anonim ***** válasza:
igen!!!!!
2012. jún. 7. 19:56
 33/41 anonim ***** válasza:
Gondolkodás nélkül!
2012. jún. 7. 20:38
 34/41 anonim ***** válasza:

Igen, barátok közt. Nos, hasonló helyzetben vagyok, bár hálistennek senki sem beteg.

Odaadnám, persze, gondolkozás nélkül.

Viszont, engem is lesz.rt egész életembe az apám, neki nem adnám oda.

2012. jún. 8. 08:29
 35/41 anonim ***** válasza:
Igaz nincs párom,de testvéremnek,szüleimnek gondolkodás nélkül,szeretetből.
2012. jún. 17. 17:51
 36/41 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül odaadnám.
2012. jún. 17. 17:59
 37/41 anonim ***** válasza:
Természetesen. Egyébként ismerek olyan házaspárt, akiknél ez meg is történt, a feleség odaadta a fél veséjét a férjének.
2012. jún. 17. 19:09
 38/41 anonim ***** válasza:
A feleségemért és a hugomért az életemet is odaadnám.
2012. jún. 17. 19:41
 39/41 anonim ***** válasza:

anyukámnak, meg ha lenne gyerekem odaadnám.

pasinak/férjnek nem.

átéltem már hogy imádtam valakit, egyik nap még minden oké, mondogatta hogy szeret, a másik nap azzal a magyarázattal hogy "nem vagy szerethető" elhagyott. ezek után én nem bízok pasiban, nekem aztán ígérgethet fűt fát, meggyűrűzhet, mint egy galambot. örökre belém égett, hogy "majd egyszer elhagy ez is, megun, talál jobbat stb."

az anyukám viszont örök, és a hibáim, rossz tetteim ellenére is szeret

2012. jún. 17. 20:09
 40/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jún. 19. 01:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!