Oda tudnád adni valamelyik szervedet - pl. a vesédet - a férjednek/feleségednek, vagy annak a nőnek/férfinak akivel együtt élsz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy kicsit sem kötelesség érzetből, muszájból, csak szimplán szeretetből?2012. máj. 31. 21:15
1/41 anonim válasza:
Gondolkodás nélkul!:) Boldog lennék ha segíthetnék.O az életem szerelme,bármit megtennék érte! 28N
3/41 anonim válasza:
Simán.Minden gondolkodás nélkül.
A fiamnak a szívemet is odaadnám ha ezen múlna hogy éljen.
A páromat is szeretem és ha az én vesémtől lenne jobban,akkor nem gondolkodnék.
Mindezt úgy mondom,hogy rettegek az injekcióktól,műtétektől.
4/41 anonim válasza:
Te is most barátok köztöt nézel:)
5/41 anonim válasza:
Hehe Barátok közt?:D
Egyébként igen.
6/41 anonim válasza:
Siman, de asszem ez csak azonos vercsoportnal lehetseges, es en akkor semmikepp nem tudnek rajta segiteni:(((((
7/41 anonim válasza:
Persze. A műtéttől azért félnék, de odaadnám az egyik vesémet azért, hogy akit szeretek élhessen.
8/41 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek szavazva, de ez a véleményem: nem, és én sem várom el, hogy más nekem adja.
9/41 anonim válasza:
Elso vagyok!Nekunk a vércsoportunk is azonos.0 pozitív...:)szóval,mindenképpen!
10/41 anonim válasza:
Igen, bár megmondom őszintén be lennék erősen tojva a félelemtől. Szeretetből adnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!