Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ütött a férjembe?

Mi ütött a férjembe?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt,van egy gyönyörű két éves gyermekünk, és három hónapja vagyunk házasok. Nos, a 7 év tökéletesen működött,addig is ameddig ketten voltunk,s aztán már hármasban is. Viszont ez a három hónap... kezdődött a házasságkötésünk utáni héten,mikor megbeszéltük,hogy a félretett pénzünkből veszünk egy 48 nm-es szigetelt faházat,a telkünkre tök jó lesz,beleköltözünk. 600E ftra tartották,volt 550 ezrünk. Egyik nap meg hazajön a férjem a munkából,és kijelenti: "vettem egy kocsit"-hát köpni,nyelni nem tudtam, majd kisvártatva összevesztünk. Arról volt szó, házat veszünk, meg volt minden, erre mi volt a válasza? :"hát nem tudtuk volna elhozatni"- 40kmre volt a ház,panelekre lehet szedni,és már a szomszéddal is meg volt beszélve,hogy elhozza nekünk... erre most van egy felesleges kocsink, amit állandóan nyalogat. Most megbeszéltük, hogy mivel elb**szta a pénzt, elmegyünk egy olcsóbb albérletbe havi 40 ezerért, felhívom a tulajt, lebeszélek vele mindent, erre tegnap jöttek a kifogások: oda venni kell egy kanapét a nappaliba, akkor havi 65 lesz rezsivel,akkor ez nem jó,akkor az nem jó, akkor így, akkor úgy... mindenféle kifogás ami csak lehet. S ezek mellé le s tojja a fejem mikor hazajön a munkából. (Csak mellékesen Ő akart feleségül venni,nem én akartam az esküvőt,mielőtt az lenne,hogy biztos csak miattam.) Lekövérez (két kiló feleslegem van), behisztizik, hogy a gyerek szobája miért rumlis, biztos nem csinálok egész nap semmit, s valamelyik nap a semmin elkezdett dühöngeni, mikor visszakérdeztem mi a baj, majdnem hozzám vágta a csavarokkal teli 2 kilós dobozát s hozzá tette, hogy ha folytatom, nem csak a dobozt vágja hozzám, elővesz majd mást is. Ha elkezd a gyerek hisztizni,mert milyen egy 2 éves? rögtön rohan,hogy miért bántom, majd jól megver, de úgy,hogy a fogam kiesik,ha még egyszer meghallja, hogy a gyerek nyafog. Hozzá teszem tanult ember, jó munkahelye van, jó fizetése,nem élünk egyáltalán rosszul. Már csak akkor közeledik normálisan ha le akar feküdni velem. S ez megy három hónapja, mióta elvett. Lehet az,hogy 7 éven keresztül másik arcát mutatta amíg el nem vett? Vagy mi van?
2012. máj. 31. 09:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem is értem: azzal fenyeget, hogy kiveri a fogaidat,hozzádvágja a dobozt, a pénzt lazán sajátként kezeli, szerinted szeret? Jó ember? Ez nagyon durva bánásmód, itt nem azon kell sajnos gondolkozni, mitől ilyen, hanem hogyan lehet megoldani a különélést! Ha rosszkedvű, mogorva, nem foglalkozik veletek, akkor igen, a baj okát kell kutatni, megoldani. De itt?! Ez egy agresszív, zsarnok természetű ember, aki már nem szeret, hanem a tulajdonának tekint.
2012. máj. 31. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Én addig hagynám el, amíg csak fenyeget, nem azután, miután meg is teszi azokat a dolgokat amiket leírtál. És hidd el, meg fogja.
2012. máj. 31. 15:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Mennyi az a jó fizetés hogy nem tudtok 600 ezret összeszedni kevesebb mint 1 év alatt? 600 ezret költök csak számítógépre...
2012. jún. 7. 19:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Utolsó. Hidd el, a gyerek elvisz annyit legalább, mint a számítógép. Amúgy is, sok függ attól, hogy hol laksz! Nem kell gúnyolódni. Én az itteni munkanélküli segélyemmel otthon király lennék. Itt mégis csóró vagyok. Erről ennyit.
2012. jún. 8. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!