Mi ütött a férjembe?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt,van egy gyönyörű két éves gyermekünk, és három hónapja vagyunk házasok. Nos, a 7 év tökéletesen működött,addig is ameddig ketten voltunk,s aztán már hármasban is. Viszont ez a három hónap... kezdődött a házasságkötésünk utáni héten,mikor megbeszéltük,hogy a félretett pénzünkből veszünk egy 48 nm-es szigetelt faházat,a telkünkre tök jó lesz,beleköltözünk. 600E ftra tartották,volt 550 ezrünk. Egyik nap meg hazajön a férjem a munkából,és kijelenti: "vettem egy kocsit"-hát köpni,nyelni nem tudtam, majd kisvártatva összevesztünk. Arról volt szó, házat veszünk, meg volt minden, erre mi volt a válasza? :"hát nem tudtuk volna elhozatni"- 40kmre volt a ház,panelekre lehet szedni,és már a szomszéddal is meg volt beszélve,hogy elhozza nekünk... erre most van egy felesleges kocsink, amit állandóan nyalogat. Most megbeszéltük, hogy mivel elb**szta a pénzt, elmegyünk egy olcsóbb albérletbe havi 40 ezerért, felhívom a tulajt, lebeszélek vele mindent, erre tegnap jöttek a kifogások: oda venni kell egy kanapét a nappaliba, akkor havi 65 lesz rezsivel,akkor ez nem jó,akkor az nem jó, akkor így, akkor úgy... mindenféle kifogás ami csak lehet. S ezek mellé le s tojja a fejem mikor hazajön a munkából. (Csak mellékesen Ő akart feleségül venni,nem én akartam az esküvőt,mielőtt az lenne,hogy biztos csak miattam.) Lekövérez (két kiló feleslegem van), behisztizik, hogy a gyerek szobája miért rumlis, biztos nem csinálok egész nap semmit, s valamelyik nap a semmin elkezdett dühöngeni, mikor visszakérdeztem mi a baj, majdnem hozzám vágta a csavarokkal teli 2 kilós dobozát s hozzá tette, hogy ha folytatom, nem csak a dobozt vágja hozzám, elővesz majd mást is. Ha elkezd a gyerek hisztizni,mert milyen egy 2 éves? rögtön rohan,hogy miért bántom, majd jól megver, de úgy,hogy a fogam kiesik,ha még egyszer meghallja, hogy a gyerek nyafog. Hozzá teszem tanult ember, jó munkahelye van, jó fizetése,nem élünk egyáltalán rosszul. Már csak akkor közeledik normálisan ha le akar feküdni velem. S ez megy három hónapja, mióta elvett. Lehet az,hogy 7 éven keresztül másik arcát mutatta amíg el nem vett? Vagy mi van?2012. máj. 31. 09:13
11/24 anonim válasza:
Atyaég! Ez is egy nagy játékos. Alap milyen hülye az, aki ház helyett kitalálja, hogy kocsit vesz? kocsiban akar lakni? Miért nem kérdezett meg téged? Hogy mer ilyet csinálni?
Gyanús a pasi, lehet hogy kifogtál egy nagyon jó színjátékos pszichopatát!
Mivel mondogatja, hogy megver, ezt meg is fogja tenni.
ha még egyszer megemlíti ezt, mondd meg neki, hogy akkor utoljára lát téged és a gyerekeit! Ez egy tetüláda a leírásból!!!
Ha tovább csinálja, én biztos elhagynám.
12/24 A kérdező kommentje:
hát, elkrta rendesen... ahogy írod. Néha én könyörgök menjen el nélkülünk valamerre, de nem akar. Most arra gondoltam,hogy lehet hazautazok anyámhoz a gyerekkel egy hétre, aztán majd kiderül mi lesz. Jobbat sajnos nem tudok.
2012. máj. 31. 09:37
13/24 anonim válasza:
ezt hívják kapuzárási pániknak. A férfiaknál a gyakoribb. Egyszerűen kétségbeesett, most hogy elvett, belegondolt, hogy az egész élet így fog menni ezután. a Házasság komoly dolog, és amíg nem vagy benne, nem tudod milyen lesz. Elkötelezettség, vége a függetlenebb életnek, most már egy gyermek is benne van, ami még komolyabbá teszi. A férfi kétségbeesik, hogy most már te vagy és te is maradsz egyetlen nőként az életében. Az is lehetséges probléma, hogy kicsit betokosodott az élete. munka, te, gyerek, munka te, gyerek. Menjetek el kirándulni, egy második nászútra, vagy egyszerűen csak ne menjetek egy két hétig dolgozni, csináljátok amihez kedvetek van. Meglátod, fellélegzik, és átgondoltabb lesz!
14/24 A kérdező kommentje:
el akartam menni vele a hegyekbe túrázni,egy hétre, vagy legalább három napra, mert tudom,hogy szeret túrázni. De nem akar menni. Megyek én a gyerekkel, kis lélegezhet... jobbat nem tudok.?!
2012. máj. 31. 09:44
15/24 anonim válasza:
Ez bepróbálkozott valami nőnél, az elküldte a jó fenébe, azért dühöng. A kocsi csak csajozásra jó, újra fog próbálkozni...
16/24 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mindent te intézel helyette? Ház, albérlet... Hagyni kéne, hogy ő találjon ki valamit. De nem tudok rólatok semmit, csak kérdezem.
17/24 anonim válasza:
Aki így beszél a gyereke anyjával, hogy megveri , hát nagyon sok jót nem tudok mondani, talán, hogy mielőbb hagyd ott, mielőtt tönkreteszi az életeteket.
18/24 anonim válasza:
15, azért egy 550ezres kocsi nem leht kimondottan csajozós verda, errenem sokat alapoznék.
19/24 anonim válasza:
Kérdező, itt már nem az a kérdés, miért ilyen a férjed, hanem hogy egyáltalán ilyen! Mindegy mi váltotta ki, mert látod, hogy teljesen máshogy viselkedik és olyan arcát mutatja amit még nem ismertél. Az ilyentől jobb minél hamarabb megszabadulni, hidd el!
20/24 A kérdező kommentje:
Skoda Fabiat vett, azzal azért már lehet mit kezdeni, de elvileg nekem vette.. gyakorlatilag én meg nem használom, csak az udvarban áll. bele nem ülnék,mikor tudom,hogy az a házra félretett pénzünk volt... nem tudom,hogy az e baj, hogy én intézem a dolgokat,mert ő bízta rám. De ha zavarja,nem értem miért nem szólt. Tudom,hogy nem vagyok tökéletes, de ha hibázok, belátom. Viszont most nem tudom mit követtem el,hogy így viselkedik velem, csak találgatok én is, és a leírtjaitok alapján mindent előveszek majd,ami nekem nem jutott eszembe és átrágom magamban és majd vele is.
2012. máj. 31. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!