Jogosan ütött meg anyu?
Mondtam tesómnak hogy, adja vissza a dobókockámat mert kell.. Azt mondta nincs nála , én meg tudtam hogy nála van :@.. És mondtam neki hogy "Add vissza te b*szme" erre tesóm fejbe dobott gumi labdával, anyu meg megütött, ha nem védekeztem volna, akkor arcon ütött volna :O Jogos volt részéről ez, mikor tesóm vette el a kockát??
Nem is azon a sz*r kockán van a hangsúly, hanem azon hogy anyut nem is érdekli az hogy egyátalán nem én voltam a hibás, mert tesóm nem jogosan dobott meg a labdával, mikor JÓL TUDTA HOGY NÁLA VAN A KOCKA.. Szerintetek?
NEM, egyáltalán nem jogosan ütött meg!!!!!!!!!
Ja, és szerintem nem szabad megütni egy gyereket sem, semmi körülmények között sem, max., ha nem ért a szép szóból, de szép szóval könnyebb nevelni, és a gyermek sem sérül lelkileg!!!!!!!!!!!
Nnna, ehhez tudni kellene anyud egész napját. Mi volt otthon, bent a melóhelyen, és a többi és a többi,mert tuti, ez volt az utolsó csepp, és csattant a pofon... Lehet, hogy a mai napot rajtad vezette le.
Szerintem te azért kaptad,mert úgy beszéltél, ahogy. De a tesód se semmi.
Ha lenyugodtak a kedélyek,akkor nyugodtan beszéljétek át a történteket.
Amúgy én mind a kettőtöket "szétültettem" volna. :) Mehettetek volna 2 külön helyiségbe, hogy elgondolkozzatok:
-hogyan beszéltek egymással
-hogyan viselkedtek egymással.
Üdv!
Tudtad,hogy nála van?Honnan?Kutattál nála,vagy láttad,mikor elvette?Miért beszélsz tesóddal így?
Szerintem te voltál a hibás,mert tesóddal így beszélsz egy dobókocka miatt.Anyud ezért ütött meg.Tesód jogosan dobott meg,ha így beszélsz vele.Ilyen pitiáner dologból nagyot csinálni..
15/L
Most meg ütött v meg akart ütni, mert azt írtad h elhúztad fejedet.
Írd meg a korodat is.
De nem volt igaza, ezzel sokat nem ér el :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!