Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ütött a férjembe?

Mi ütött a férjembe?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt,van egy gyönyörű két éves gyermekünk, és három hónapja vagyunk házasok. Nos, a 7 év tökéletesen működött,addig is ameddig ketten voltunk,s aztán már hármasban is. Viszont ez a három hónap... kezdődött a házasságkötésünk utáni héten,mikor megbeszéltük,hogy a félretett pénzünkből veszünk egy 48 nm-es szigetelt faházat,a telkünkre tök jó lesz,beleköltözünk. 600E ftra tartották,volt 550 ezrünk. Egyik nap meg hazajön a férjem a munkából,és kijelenti: "vettem egy kocsit"-hát köpni,nyelni nem tudtam, majd kisvártatva összevesztünk. Arról volt szó, házat veszünk, meg volt minden, erre mi volt a válasza? :"hát nem tudtuk volna elhozatni"- 40kmre volt a ház,panelekre lehet szedni,és már a szomszéddal is meg volt beszélve,hogy elhozza nekünk... erre most van egy felesleges kocsink, amit állandóan nyalogat. Most megbeszéltük, hogy mivel elb**szta a pénzt, elmegyünk egy olcsóbb albérletbe havi 40 ezerért, felhívom a tulajt, lebeszélek vele mindent, erre tegnap jöttek a kifogások: oda venni kell egy kanapét a nappaliba, akkor havi 65 lesz rezsivel,akkor ez nem jó,akkor az nem jó, akkor így, akkor úgy... mindenféle kifogás ami csak lehet. S ezek mellé le s tojja a fejem mikor hazajön a munkából. (Csak mellékesen Ő akart feleségül venni,nem én akartam az esküvőt,mielőtt az lenne,hogy biztos csak miattam.) Lekövérez (két kiló feleslegem van), behisztizik, hogy a gyerek szobája miért rumlis, biztos nem csinálok egész nap semmit, s valamelyik nap a semmin elkezdett dühöngeni, mikor visszakérdeztem mi a baj, majdnem hozzám vágta a csavarokkal teli 2 kilós dobozát s hozzá tette, hogy ha folytatom, nem csak a dobozt vágja hozzám, elővesz majd mást is. Ha elkezd a gyerek hisztizni,mert milyen egy 2 éves? rögtön rohan,hogy miért bántom, majd jól megver, de úgy,hogy a fogam kiesik,ha még egyszer meghallja, hogy a gyerek nyafog. Hozzá teszem tanult ember, jó munkahelye van, jó fizetése,nem élünk egyáltalán rosszul. Már csak akkor közeledik normálisan ha le akar feküdni velem. S ez megy három hónapja, mióta elvett. Lehet az,hogy 7 éven keresztül másik arcát mutatta amíg el nem vett? Vagy mi van?
2012. máj. 31. 09:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

2 kérdés merült fel bennem.

1. Biztos, hogy minden rendben van a munkahelyén?

2. Esetleg nem került a képbe egy 3.?

2012. máj. 31. 09:19
 2/24 A kérdező kommentje:
Tényleg rendben van minden,a fizetése ugyan annyi, a munkája ugyan annyi, sőt múlt héten ebédeltünk a főnökénél. Áthívott minket. Én is harmadikra gondoltam, de nem jár haza később, nem megy hamarabb, hétvégente itthon van. Annyi változott, hogy ha hazajön nem áll neki itthon dolgozni,hanem lezuhanyzik egyből,és nem csinál semmit...
2012. máj. 31. 09:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy,de sajnos itt részéröl az elhidegülés jeleit

lehet észrevenni!

2012. máj. 31. 09:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen furcsa. És érthetetlen. Nem lehet, hogy valaki fúrja a kapcsolatotokat a háttérben? Nem feltétlenül szerető, hanem pl anyós, sógor, barát, stb?

Vagy az is lehet, hogy mivel már elvett, mindent biztosnak gondol vele, ezért nem erőlteti meg magát? De akkor miért bunkózik veled? Mintha csak arra utazott volna, hogy meglegyen az esküvő, és utána már mindent szabad...

Furcsa.

2012. máj. 31. 09:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem kell eljárnia, ha képben van egy harmadik. Lehet, hogy még csak plátói szerelem. Én leülnék vele beszélni.
2012. máj. 31. 09:32
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet depressziós?
2012. máj. 31. 09:33
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Egyszerűen rájött,hogy neki gyerek és házasság nélkül lenne még jó.Csakhogy ezt csúnyán elk.rta, és most ezzel nem tud mit kezdeni. Ha csak kétségei vannak,akkor menthető a dolog, de ha a fejébe vette,hogy neki ez nem kell,akkor csak egymást mérgezitek addig,amíg végül valaki meg nem unja és beadja a válást. A legegyszerűbb dolog az,hogy beszéltek egymással. Ha ez az oka,amit leírtam,akkor próbálj meg több szabadságot adni neki, az oldhat a helyzeten.
2012. máj. 31. 09:35
 8/24 anonim válasza:
Nem lehet a munkahelyén valaki? Az unokanővérem pont így járt A volt férje szedett össze egy kis ribit a munkahelyén és el is váltak, persze már ők sincsenek együtt.
 9/24 A kérdező kommentje:
az első ami megfordult a fejemben az volt,hogy van valakije. Leültem vele megbeszélni,de kijelentette, hogy nincs. Kerestem a jeleket a hangjában a mozdulataiban de semmi. Mindig tudom mikor hazudik, de abban a válaszban nem vettem észre semmi olyat ami a hazugságra utalt volna. Viszont ezek után már kezdek kételkedni abban is,mert nem így ismertem, és így vág pofán ennyi idő után.
 10/24 anonim ***** válasza:
Nőzni úgy is lehet, hogy haza jár időben. Ha esetleg olyan rugalmas a munkahelye, hogy ki tud ruccanni, esetleg ebédidőben, elképzelhető, hogy erről van szó.
2012. máj. 31. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!